Cântece în engleză pentru copii

            Astăzi, cunoașterea limbii engleze, încă de la o vârstă fragedă, este esențială. Engleza ocupă un loc important în programa școlară și, mai mult decât atât, cei mici au ocazia de a face cunoștință cu noțiuni și cuvinte de bază încă de la grădiniță. Pentru ca procesul de familiarizare și de învățare a limbii engleze să fie o călătorie cu adevărat fascinantă și pentru piticul sau pitica ta, ar fi o idee grozavă ca, măcar din când în când, să studiați engleza și acasă, împreună. Și cum puteți face asta mai bine decât… distrându-vă?

          Da, ai citit bine: învățarea limbii engleze poate fi folositoare și distractivă deopotrivă. Tot ce trebuie să faci este să găsești metodele potrivite: unele simple, plăcute și suficient de antrenante, încât să nu-l determine pe cel mic să caște după doar primele câteva minute de studiu. Și, cum copiii sunt îndrăgostiți de universul muzical, ar putea începe să se familiarizeze cu limba engleză prin cântece.

          Din fericire, Internetul este plin de resurse utile în acest sens. Cu un simplu search pe Google sau pe Youtube, găsești o mulțime de cântece în engleză pentru copii. Important este să le alegi, pentru început, pe cele cât mai simple, care conțin cuvinte de bază, astfel încât celui mic să-i fie cât mai ușor să le rețină.

          În continuare îți recomandăm câteva cântecele în engleză pentru copii pe care le-ai putea asculta și tu împreună cu piticul sau cu pitica ta:

        Cântece în engleză despre formulele de salut

            Cum formele de salut reprezintă unul dintre aspectele esențiale în procesul de învățare a oricărei limbi străine, sfatul nostru este să te orientezi, mai ales la început, către cântece în engleză care să-l ajute pe micuțul tău să se familiarizeze cu formele de bază de salut.

          Un cântec potrivit pentru copii, foarte vesel și care conține animații antrenante, este Hello Hello. După ce îl veți asculta de mai multe ori și, bineîneles, după ce vă veți distra privind videoclipul, copilul tău va deprinde o serie de formule de salut, precum binecunoscutul Hello!, si expresii utile in conversatiile de zi cu zi: How are you?, Nice to meet you!, How about you?

          Un alt cântec în engleză despre formulele de salut este Hello! – acesta prezintă expresii precum I’m good, I’m great, I’m wonderful. Totodată, faptul că astfel de expresii se repetă pe parcursul cântecului îl va ajuta pe cel mic să le rețină mai ușor.

        Cântece în engleză despre numere

            Alături de formulele de salut și de câteva expresii esențiale pentru menținerea unei conversații de bază, numerele reprezintă o altă parte a limbii engleze cu care cel mic s-ar putea familiariza prin cântece. În acest sens, îți recomandăm cântecul One, two, three, four, five, once I caught a fish alive, care cuprinde numerele de la 1 la 10.

          De asemenea, atunci când veți dori să avansați, adică să treceți și la numerele de la 11 la 20, ați putea asculta împreună și Number song 1-20 for children.

        Cântece în engleză despre animăluțe

            Cum universul animăluțelor le stârnește curiozitatea celor mai multor copii, ar fi o idee bună să te orientezi și către cântece în engleză, pentru copii, care prezintă și numele diverselor animale, fie ele domestice sau sălbatice. Totodată, îți sugerăm să selectezi doar cântece care sunt însoțite de animații, întrucât acestea din urmă îl vor ajuta pe copil să facă mai ușor asocierea între un cuvânt nou descoperit și animăluțul pe care îl observă în videoclip.

          Un astfel de cântec distractiv este Let’s go to the zoo! După ce îl va auzi de câteva ori, cel mic va învăța cuvinte precum: elephant, kangaroo, monkeys, penguins, snakes, polar bears. Acest cântecel îl va introduce în universul uimitor al animăluțelor sălbatice.

          În ceea ce privește denumirile animăluțelor domestice, un cântec pe care ți-l recomandăm este Animal Song – Educational Children Song – Learning English for Kids, din care copilul tău va învăța termeni ca pig, dog, cat, sheep, cow, duck.

          Sperăm că recomandările noastre îi vor plăcea copilului tău și că îl vor ajuta să se familiarizeze cu o serie de cuvinte de bază în limba engleză.

În plus, pentru extinderea orizontului cunoașterii, l-ai putea înscrie la cursul de de limba engleză destinat copiilor mici. Profesorii care susțin cursuri la Twinkle Star sunt ghidați în activitatea lor de valori precum: respect și încredere față de copii, feedback sincer, dezvoltare profesională. Astfel, procesul de descoperire a limbii engleze se poate transforma într-o călătorie nu doar utilă, ci și fascinantă și pentru copilul tău!

Shares

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială