Cursuri engleză

Twinkle Star garantează rezultate optime la examenele Cambridge pentru cursanții proprii.

Cel mai mare centru lingvistic din România

Simulări ale examenelor pentru maximizarea rezultatelor

Metode interactive de predare

Rata de promovare 99,68%

Grupe de maxim 15 cursanți

Oferim garanția rezultatului

Centru Autorizat de Examene Cambridge

Engleză pentru copii (3-12 ani)

Young Learners of English

PRE-YLE

Curs de limba engleză nivel începător pentru copii mici (preșcolari).

Vârsta:  3 - 7 ani
Durata:  1h / săptămână
Descriere: Cursul fixează cunoștințele de bază ale vocabularului (la nivel de vorbire și înțelegere)
pre-A1

YLE Starters

Destinat celor care deja au un minim de cunoștinte de vocabular și știu literele de tipar.

Vârsta:  6 - 9 ani
Durata:  2h / săptămână; 1 an școlar (32 de ședințe)
Descriere: Presupune înțelegerea de dialoguri scurte, dezvoltarea limbajului prin alcătuire de propoziții cu cuvintele deja cunoscute, redactarea răspunsurilor în diverse forme (bifat, răspuns de tip YES/NO, scrierea efectivă a unui cuvânt).
pre-A1

YLE Movers

Destinat celor care deja au susținut examenul YLE Starters sau celor care deja știu să scrie și să citească propoziții scurte în limba engleză.

Vârsta:  8 - 11 ani
Durata:  2h / săptămână; 2 ani școlari (64 de ședințe)
Descriere: Dezvoltarea propozițiilor în fraze, înțelegerea dialogurilor între mai mult de 3 persoane, redactarea răspunsurilor în propoziții.
A1

YLE Flyers

Destinat celor care deja au susținut examenul YLE Movers (de preferat) sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni medii și lungi și dacă la nivel conversațional sunt capabili să analizeze imagini și să vorbească liber despre ele în propoziții fără greșeli gramaticale importante.

Vârsta:  10 - 12 ani
Durata:  2h / săptămână; 1 an școlar (32 ședințe)
Descriere: Dezvoltarea propozițiilor în fraze, înțelegerea dialogurilor între mai mult de 3 persoane, redactarea răspunsurilor în propoziții, capacitatea de a analiza texte și de a le compara cu diverse imagini, învățarea gramaticii la nivel mediu.
A2

Engleză pentru adolescenți

(Prepare, KET, PET, FCE, CAE, CPE)

KET

Destinat pre-adolescenților care deja au susținut examenul YLE Flyers (de preferat) sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni lungi, iar la nivel conversațional pot analiza imagini și vorbi liber despre ele în propoziții fără greșeli gramaticale importante.

Vârsta:  11 - 14 ani
Durata:  2h / săptămână; 1 an școlar (32 de ședințe)
Descriere: Utilizarea limbii engleze în diferite ipostaze asemănătoare celor întâlnite într-o țară vorbitoare de limba engleză.
Nivel: A2 (CEFR) - echivalare clasa IX profil bilingv
A2

PET

Destinat celor care deja au susținut examenul KET (de preferat) și care doresc să își dezvolte abilitățile lingvistice necesare în situații caracteristice vieții sociale și profesionale, într-un mediu de limbă engleză.

Vârsta:  11 - 16 ani
Durata:  2h / săptămână; 1,5 ani școlari (42 de ședințe)
Descriere: După absolvirea nivelului, cursanții vor fi capabili să folosească limba engleză într-o gamă variată de situații ce pot fi întâlnite în viața de zi cu zi. Subiectele pe care le vor putea aborda sunt de uz general, viață cotidiană, activități din timpul liber, educație, îmbrăcăminte, mediu înconjurător, vreme, etc. Vor putea înțelege instrucțiuni sau anunțuri, vor putea solicita informații, angaja în discuții, scrie scrisori, e-mail-uri sau notițe aferente domeniului cu care cursantul este familiarizat.
Nivel: B1 (CEFR) - echivalare clasa IX profil bilingv și Bacalaureat.
b1

FCE

Destinat cursanților de nivel post-intermediar, la finalul căruia vor dobândi competențe lingvistice complete. Certificarea oferită de examenul FCE echivalează nivelul B2 pe scara CEFR (nivel echivalat la Bacalaureat), fiind deosebit de utilă celor ce vor să studieze în străinătate, intenționează să obțină o slujbă într-o țară anglofonă sau într-o organizație multinațională.

Vârsta:  14 - 18 ani
Durata:  2h / săptămână; 2 ani școlari (64 de ședințe)
Descriere: Absolvenții cursului vor putea comunica cu ușurință folosind structuri gramaticale și lexicale relativ complexe. De asemenea, vor putea da dovadă de independență în comunicare atunci când vor conversa cu nativii sau non-nativii, inclusiv în situații ce nu au mai fost exersate în faze premergătoare.
Nivel: B2 (CEFR) - echivalare Bacalaureat
B2

CAE

Destinat celor care au un nivel ridicat de stăpânire a limbii engleze și care intenționează să își dezvolte cunoștințele și fluența exprimării în vederea susținerii examenului Cambridge Advanced English, echivalentul C1 pe scara CEFR. Cursul implică exerciții intensive menite să pregătească cursanții pentru cel mai cunoscut și recunoscut examen de limbă engleză.

Vârsta:  15 - 20 ani
Durata:  2h / săptămână; 2 ani școlari (64 de ședințe)
Descriere: Acest nivel C1 Advanced exersează capacitatea elevilor care dețin competențe lingvistice superioare în limba engleză. Considerat a fi cel mai popular examen Cambridge din România, CAE (Certificate in Advanced English) este recunoscut și acceptat de universități de stat și private ca echivalent al testului de admitere sau al altor examene similare.
Nivel: C1 (CEFR) - echivalare Bacalaureat
C1

Intensive Training IELTS

Ce vă oferim:
- 15 ore de pregătire intensivă - 3 ore pe zi, timp de 5 zile - pentru obținerea unui certificat lingvistic recunoscut de universități și companii din străinătate;
- Afli cum să abordezi inteligent fiecare parte a examenului, plus strategii de examen și de maximizare a rezultatului;
- Lucrezi pe materiale publicate de Cambridge University Press;
- Primești feedback personalizat.

Despre Trainer:
Alexandra este trainer de limba engleză calificat CELTA, cu experiență în pregătirea pentru examene. A predat în România, Spania, la Universitatea Birmingham, Marea Britanie, iar acum este Teacher Coordinator la Twinkle Star Iași și Class Coordinator în cadrul proiectului internațional Language Beyond Borders.

Preț: 350 lei + 80 lei materiale
IELTS

Engleză pentru adulți

Engleză pentru adulți

Fie că faci primii pași în învățarea limbii engleze, fie că dorești să îți îmbogățești cunoștințele și vocabularul existent sau chiar pur și simplu consideri că învățarea este un proces continuu, care face parte în mod firesc din viața noastră, avem convingerea că la noi vei găsi ceea ce cauți, atunci când îți propunem cursurile de limba engleză pentru adulți.

Engleză pentru companii

Cursuri limba engleză Corporate. Divizia dedicată adulţilor oferă cursuri de limba engleză nivel începător, mediu şi avansat către firmele din Iaşi, Botoşani şi Piatra Neamţ. Oraganizăm cursuri personalizate pentru nevoile companiei tale. Contactează-ne pentru a discuta mai multe. Alege centrul nostru lingvistic autorizat cu peste 11 ani de experiență

Ce părere au clienții noștri

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Formular pentru corporate

Înscriere an școlar 2019 - 2020

Formular înscriere

SHINE

Înscrieri germană pentru adolescenți

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru copii

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ