fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ – Examene Cambridge în Târgu-Jiu

Târgu-Jiu: Examenul Cambridge, susținut cu brio de elevii Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”și în vreme de pandemie

Târgu-Jiu: Examenul Cambridge, susținut cu brio de elevii Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”și în vreme de pandemie

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu a devenit recent Centru de Pregătire Examene Cambridge în județul Gorj, în urma acordului încheiat cu Twinkle Star Exam Centre, Centru Autorizat Cambridge Assessment English. Un număr de 12 candidați au participat sâmbătă la prima sesiune de examene Cambridge organizată în incinta liceului, examenul Cambridge English Advanced (CAE) pentru care au optat aceștia desfășurându-se în condiții speciale de siguranță, având în vedere respectarea normelor de prevenire a infectării cu SARS-Cov 2.

În perioada actuală centrele de examinare pot primi un număr limitat de candidați, având în vedere măsurile implementate în sensul distanțării fizice iar din punct de vedere al normelor sanitare, igienă și dezinfecție s-au luat toate măsurile ca unitatea să poată gestiona în condiții optime sesiunea de examinare.

“Felicităm centrul de pregătire Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu pentru implicarea deosebită în organizarea examenelor Cambridge în școală prin colaborare cu Twinkle Star Exam Centre, într-o perioadă în care majoritatea instituțiilor au sistat acest proces din pricina imposibilității de asigurare a condițiilor optime de siguranță pentru desfășurarea acestor examene. Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu este una dintre foarte puținele școli care au reușit să se organizeze și replieze exemplar și să ofere elevilor posibilitatea de a susține chiar în școala lor examenul Cambridge mult așteptat, pentru care aceștia s-au pregătit îndelung, chiar și pe timp de stare de urgență, sub îndrumarea prof. Daniela-Ileana Vîlceanu și implicarea doamnei director prof. Cristina Goanță. Ne bucurăm și putem spune că sunt întrunite toate premisele ca activitatea centrului de pregătire să se extindă în cursul anului și să pregătească în continuare un număr și mai mare de candidați. În anul școlar precedent un număr total de 1889 de candidați, dintre care o parte provenind din școli cu care avem o colaborare exemplară, au susținut un examen Cambridge sub tutela Twinkle Star Exam Centre”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, fondator Twinkle Star Exam Centre,  centru autorizat de examinare Cambridge English Language Assessment.

A doua sesiune de examene Cambridge este deja programată și va fi organizată la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu în data de 15 mai 2021, elevii doritori din liceu și din afara acestuia pot alege între nivelurile  A2 Key for Schools (KET) și B1 Preliminary for Schools (PET) – clasele V-VIII și B2 First for Schools (FCE) și C1 Advanced (CAE) – clasele IX – XII.

De asemenea, centrul de pregătire susține în permanență elevii din Târgu-Jiu pentru dezvoltarea competențelor lingvistice și obținerea unui certificat internațional Cambridge valabil pe viață care atestă aceste competențe, acest lucru fiind realizat prin intermediul prezentărilor realizate și prin sesiuni de testare gratuită a nivelului de cunoștințe de limba engleză care vor fi organizate în colaborare cu Twinkle Star Centre.

“Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, în calitate de Centru de Pregătire Examene Cambridge în județul Gorj, a avut onoarea să organizeze sâmbătă, 9 ianuarie 2021, prima sesiune de examene Cambridge pentru nivelul Cambridge Advanced English (CAE) în urma acordului încheiat cu Twinkle Star Exam Centre, Centru Autorizat Cambridge Assessment English.

Examenul s-a desfășurat în  condiții optime, cu respectarea tuturor normelor de siguranță, atât pentru elevi, cât și pentru organizatori. Le mulțumim reprezentanţilor Twinkle Star Exam Centre pentru profesionalism și pentru încrederea acordată.

De asemenea,  felicitări elevilor participanți și dnei prof. coordonator, Daniela-Ileana Vîlceanu! Vă așteptăm în mai, la a doua sesiune de examene”, a declarat prof. Cristina Goanță, directorul Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

📝📌Sesiunea de înscrieri pentru examenele Cambridge English KET, PET, FCE și CAE care vor fi organizate pe 15 mai 2021 la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu este deschisă, vă stăm la dispoziție pentru a susține aceste examene în siguranță. Înscrierile se realizează până în data limită de 2 aprilie 2021.

📍Dacă sunteți interesat să susțineți un examen Cambridge în Târgu-Jiu ne puteți contacta, suntem alături de voi pas cu pas pentru obținerea certificatului internațional Cambridge valabil pe viață! Cei interesați de examene pot urmări pagina noastră actualizată: www.examenecambridge.ro.

CONSULTANT Examene Cambridge:

Laura Cozma

0726.386.046

examene@twinklestar.ro

Nu te-ai abonat încă la newsletterul nostru?
Abonează-te acum pentru a fi mereu la curent cu noutățile, proiectele și campaniile Twinkle Star!

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială