fbpx

Gold Preparation Centre | Cambridge Award 2020

Twinkle Star din Iași, câștigător la două categorii de concurs Cambridge English Assessment, lansează la nivel național cursurile live de limba engleză și germană

Gold Preparation Centre Award 2020. Twinkle Star din Iași, câștigător la două categorii de distincții Cambridge Assessment English, lansează la nivel național cursurile live de limba engleză și germană.

Twinkle Star Iași a câștigat titlul de „Cel mai Bun Centru de Pregătire Step-by-Step pentru Examenele Cambridge din România” și “Gold Preparation Centre”.

Twinkle Star Exam Centre din Iași a câștigat titlul de „Cel mai Bun Centru de Pregătire Step-by-Step pentru Examenele Cambridge din România” și titlul de “Gold Preparation Centre”, ambele distincții fiind oferite de Cambridge English Assessment ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Cambridge Assesment English

„Cu o experiență de peste 11 ani și mii de candidați care au reușit să obțină mult doritele certificate Cambridge, Twinkle Star a câștigat anul acesta competiția Cambridge English Awards la categoria Step-by-Step (Pas-cu-Pas). Acest lucru este rezultatul eforturilor și pasiunii profesorilor de a-i pregăti pe copii implicându-i în mod activ și motivându-i să continue învățarea limbii engleze alături de Cambridge Assessment English. Îi felicităm pe profesorii și, în egală măsură, pe copiii centrului pentru rezultatele spectaculoase ‒ rata de promovabilitate impresionantă, de peste 99%! Faptul că elevii Centrului Twinkle Star au posibilitatea de a continua cursurile trecând de la un nivel de competență lingvistică la altul, conform rigorilor impuse de examenele Cambridge, este dovada profesionalismului personalului acestui centru.

https://twinklestar.ro/cursuri-engleza/

Profesorii, pe lângă cunoașterea limbii engleze și experiența de predare, realizează o interacțiune umană foarte apreciată de cursanți, grija față de cursant făcând din pregătirea pentru examene o experiență pozitivă”, a declarat Aniella Bușilă, reprezentantul Cambridge English Language Assessment pentru România. Cu toții am câștigat Gold Preparation Centre Award 2020.

Conform programului Cambridge English Assessment, care răsplătește cele mai active centre de pregătire Cambridge, Twinkle Star, devenit acum Gold Preparation Centre, se înscrie în elita europeană  a centrelor de pregătire lingvistică, cu peste 250 de candidați pe an școlar la examenele de limbă engleză Cambridge și promovabilitate de peste 99%.

Aniella Bușilă despre Twinkle Star Iași

„În 2018, Cambridge Assessment English a lansat în premieră în România concursul Preparation Centre Awards pentru a recompensa cele mai bune centre de pregătire pentru examene. S-au acordat trei premii pentru trei categorii: Abordare Pas-cu-Pas (Step-by-Step), Metodă de pregătire și Centru nou. Dintre cele 75 de instituții din cursa pentru cea de-a treia ediție din România, cea de anul acesta, Twinkle Star din Iași a fost desemnat cel mai bun centru de pregătire la categoria Abordare Pas-cu-Pas. Acest premiu certifică faptul că centrul de pregătire câștigător este o instituție care urmează sistemul de pregătire progresivă și oferă examene Cambridge English pentru toate nivelurile de învățare, însă nu numai. Acest premiu este o reflecție a calității oferite de-a lungul anilor”, a precizat Adina Mihaela Fit, Marketing Support Manager Cambridge Assessment English pentru România și Republica Moldova.

Odată cu trecerea în online, Twinkle Star lansează la nivel național cursurile live de limba engleză și germană, care permit copiilor, adolescenților și adulților să participe online și să interacționeze în timp real cu profesorii apreciați de Cambridge English Assessment. Înscrierea la cursuri se poate face online pe platforma www.twinklestar.ro. „Felicităm Centrul Twinkle Star pentru rapiditatea cu care a reușit să continue cursurile de pregătire pentru examene în varianta online – o experiență care oferă tuturor șansa de a continua sau de a începe o experiență de învățare deosebită alături de Cambridge English Assessment”, a ținut să menționeze Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Assessment English România. De-a lungul anilor, pe lângă premiul Gold Preparation Centre Award 2020, doamna Aniella Bușilă ne-a fost alături în cele mai importante momente.

În prezent, portofoliul de cursuri al centrului include toate nivelurile de pregătire și examinare, de la începător la avansat: pre A1 – A2 YLE, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Prima etapă de pregătire a cursanților poate începe la o vârstă fragedă, datorită faptului că elevii primesc încă din prima clipă tot sprijinul profesorilor, pas cu pas, în învățarea limbii engleze și pregătirea pentru susținerea fiecărui examen și obținerea fiecărui certificat internațional Cambridge. Pe pagina de Facebook a Twinkle Star (https://www.facebook.com/page.twinkle.star/), cei care doresc să devină sau sunt deja cursanți sunt ținuți la curent cu noutățile, evenimentele online și pot primi toate detaliile solicitate. 

Devino un cursant GOLD al Twinkle Star și înscrie-te acum la cursuri -> https://twinklestar.ro/cursuri-engleza/

Nu te-ai abonat încă la newsletterul nostru?
Abonează-te acum pentru a fi mereu la curent cu noutățile, proiectele și campaniile Twinkle Star!

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială