Curs engleză online sau meditații la engleză?

sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-zktyk

Copilul tău vrea să învețe limba engleză de la zero sau ți-ai propus să-l ajuți să-și îmbunătățească cunoștințele și să aprofundeze noțiuni de gramatică în limba lui Shakespeare? Probabil te-ai întrebat cel puțin o dată care ar fi cea mai eficientă metodă prin care ar putea face asta. Cu atât de multe opțiuni la dispoziție, găsirea celei mai convenabile opțiuni s-ar putea să te copleșească. Suntem aici pentru a-ți prezenta, deopotrivă, avantajele unui curs de engleză online și ale unor meditații la limba engleză, dar și diferențele dintre cele două metode de învățare. Iată, așadar, ce trebuie să știi.

Avantajele unui curs de engleză online

Înainte să-ți înscrii copilul la cursuri de engleză online, poate ar trebui să știi că această opțiune este cea mai sigură în perioada pe care o tranzităm. Cursurile online îi vor permite să învețe limba engleză în perfectă siguranță, pentru că singurul lucru de care va avea nevoie pentru a participa la lecțiile oferite de noi va fi un laptop sau un PC. Copilul nu va fi nevoit să intre în contact fizic cu alte persoane și nici nu va fi nevoie de o pregătire prealabilă pentru a participa la cursurile online de limba engleză, așa cum este cazul atunci când acestea au loc într-o sală de clasă. Nu putem ignora acest aspect, fiind unul foarte important în ceea ce privește comoditatea, dar și siguranța pe care i le oferă propria locuință. 

Așadar, fie că locuiește în Iași, București, Cluj, Constanța, Timișoara ori Brașov, copilul tău ar putea urma cursurile online cu ajutorul unei simple conexiuni la internet. 

Cursuri online de limba engleză 100% live

E foarte probabil să găsești și varianta cursurilor de engleză online înregistrate, cele care permit învățarea noțiunilor noi oricând. Însă acest detaliu s-ar putea să nu fie suficient de motivant pentru cel mic. Să fim serioși, atunci când știi că ai tot timpul din lume pentru a face ceva, amânarea este o capcană în care cei mai mulți dintre noi pică. 

La Twinkle Star, cursurile online de limba engleză sunt 100% live, ceea ce îi va permite să interacționeze atât cu profesorul, cât și cu ceilalți cursanți. Cu grupe de maximum 15 cursanți, orele de limba engleză online sunt o alegere perfectă atunci când vrei ca rezultatele să nu întârzie să apară. Îți oferim garanția rezultatelor, pentru că 99.68% dintre cursanții Twinkle Star ajung să promoveze cu brio modulele pe care le-am conceput cu mare grijă. 

Metode interactive de învățare

Un alt avantaj al cursurilor de engleză online la Twinkle Star îl reprezintă modalitatea prin care informațiile vor ajunge la cel mic. Utilizăm metode interactive de învățare, într-o manieră plăcută și fără efort, ceea ce va reprezenta un mare plus. Atunci când înveți de unul singur, șansele de a acumula rapid noi informații sunt în raport direct cu metoda aplicată. Cu cât cel mic va privi totul ca pe un joc, cu atât va reuși să învețe mai ușor noțiuni noi. În plus, componența grupei din care va face parte va fi aceeași, ceea ce îi va oferi copilului tău un confort suplimentar și îl va încuraja să ia parte activ la cursurile online de limba engleză. 

Transparență în obținerea rezultatelor

Un alt principiu pe care ne bazăm la Twinkle Star este reprezentat de transparența rezultatelor obținute de către cei mici. La fiecare lecție online de limba engleză vei primi, alături de rezumatul ședinței, și rezultatele pe care copilul tău le-a obținut. În acest fel, îi vei putea încuraja interacțiunile viitoare, vei ști exact care este partea la care mai are nevoie de susținere și veți putea recapitula împreună noțiunile nou asimilate. Vom susține aceste demersuri prin monitorizarea procesului de învățare cu ajutorul evaluărilor constante. 

Avantajele meditațiilor la limba engleză

O altă opțiune pe care o ai la îndemână atunci când vrei să-ți încurajezi copilul să învețe limba engleză este cea a meditațiilor. Primul și cel mai important aspect este reprezentat de interacțiunea 1-1 pe care cel mic o va avea cu profesorul meditator. Un alt avantaj este cel raportat la orarul meditațiilor, pentru că decizia de a urma ședința într-o anumită zi, la o anumită oră stabilită de comun acord cu profesorul îți va permite atât ție, cât și copilului tău, o libertate mai mare. 

Cursurile cu profesori vor facilita o asimilare mai rapidă a informațiilor, cel mic beneficiind de o pregătire excelentă pentru o certificare recunoscută internațional.

Alege varianta cea mai apropiată de exigențele tale și înscrie-ți copilul la cursurile de engleză online de la Twinkle Star pentru rezultatele așteptate! Îți stăm la dispoziție cu orice informație ai avea nevoie legată de serviciile pe care le oferim!

Shares

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială