Încă din prima zi, povestea Twinkle Star a fost despre creștere și dezvoltare continuă. Despre profesori bine pregătiți, motivați să inspire și să creeze o atmosferă de colaborare cu elevii lor. Despre învățarea limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări corecte.

Suntem încrezători că experiența și energia Twinkle Star vor ajuta și copiii și adolescenții situați în aria de acoperire a primului nostru centru din Bucuresti să-și descopere și să-și cultive pasiunea pentru limba engleză.

Ne-am propus ca până la finalul anului 2023-2024 să avem deja 300 de cursanți în București. Eram deja prezenți aici prin cursurile online și organizarea examenelor Cambridge English, iar prin deschiderea unui sediu ne-am consolidat poziția pe plan național. Investițiile continuă și pe plan regional, în cele două sedii din Iași și cele două sedii din Botoșani. 

Oana Pădurariu este persoana care mi-a fost alături și la începuturile centrului Twinkle Star – Iași, iar acum este momentul oportun să colaborăm pentru a dezvolta Twinkle Star – București.

Ruxandra
Rață-Bucevschi

Manager & Founder Twinkle Star

Cum ajungi la Twinkle Star București?

ÎNSCRIERI CURSURI:

Vârsta minimă pentru înscrierea la cursurile anuale de limba engleză la Centrul Lingvistic Twinkle Star este de 3 ani iar pentru cursurile anuale de limba germană este de 4 ani. 

*Copiii sub 8 ani sunt încadrați automat la cursuri după ce dumneavoastră completați online formularul de înscriere pentru noul an școlar, nefiind necesară testarea în prealabil a nivelului de cunoștințe.

 Completați formularul și vei fi contactat de secretariat pentru a definitiva procedura de înscriere.

Înscrie-te pentru testare!

Recomandat de părinți și cursanți!