Comunicat de Presă: Festivitatea Cambridge English la Iași, editia 2022

COMUNICAT DE PRESĂ

FESTIVITATEA CAMBRIDGE ENGLISH LA IAȘI

~ înmânarea certificatelor internaționale ~

CELEBRĂM SUCCESUL

#proudcambridgeenglishexamgraduate

Credem în educație și în forța ei de a construi viitorul

Festivitatea CAMBRIDGE ENGLISH

~ cel mai important eveniment anual din calendarul evenimentelor educaționale Cambridge English organizate în Iași, va avea loc la Hotel Internațional Iași – Sala Magnum, pe 10 și 11 septembrie. Cele 9 serii de participanți însumează 1.449 de elevidin județul Iași care s-au pregătit în cadrul centrului lingvistic Twinkle Star și au susținut un examen Cambridge English în perioada august 2021-iulie 2022 și peste 160 de candidați de la școli partenere.

La eveniment participă în calitate de Invitat special Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge University and Assessment. Centrul Lingvistic Twinkle Star va primi trofeul de felicitare pentru „Excellent Customer Service” de-a lungul anilor și distincția “Gold Preparation Centre 2022”, sâmbătă, pe 10 septembrie, ora 11.00, în cadrul unui moment special.

Cambridge English Qualifications sunt recunoscute la nivel global ca dovadă a excelenței, iar atunci când elevii pe care îi pregătim se află în această călătorie a învățării și a cunoașterii dorim să împărtășim succesul lor cu întreaga comunitate.

Din cei 1.449 elevi participanți la festivitate pregătiți de Twinkle Star 227 au susținut un examen Pre A1 Starters, 209 au promovat examenul A1 Movers, 201 vor primi certificatul pentru examenul A2 Flyers, 301 certificate vor fi acordate pentru examenul A2 Key for Schools (KET), 263 pentru B1 Preliminary for Schools (PET), 148 de certificate acordate candidaților de la examenul B2 First for Schools (FCE), 91 C1 Advanced (CAE) iar 9 candidați vor fi felicitați pentru susținerea celui mai complex examen Cambridge English, C2 Proficiency (CPE).

Rezultatele obținute de aceștia în cadrul examenelor Cambridge English susținute la Iași în anul școlar 2021-2022 reprezintă o marcă a excelenței, cu un scor cu până la 6,59% peste media mondială, conform statisticii realizate de Cambridge Assessment English.

 

“Festivitatea de premiere este momentul care ne oferă energia pentru întreg anul școlar, este ceea ce ne motivează în a ne depăși limitele și a găsi soluții indiferent de situație. Centrul Lingvistic se mândrește cu o rată de promovare de 99.31% și cu recorduri de vârstă minimă în ceea ce privește susținerea examenelor Cambridge. Misiunea și valorile noastre sunt cele care ne diferențiază: avem încredere în copii și punem pasiune în munca noastră, pentru a le oferi nu doar un parcurs de învățare a unei limbi străine, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală”, a precizat Rață-Bucevschi, manager și fondator Twinkle Star.

 

Organizator:

Twinkle Star

~  Centru de pregătire & Centru de examinare Cambridge English ~

Twinkle Star este cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România, cu peste 4.500 de cursanți. Centrul are o experiență de 14 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre 2022” de Cambridge University Press and Assessment – parte a Universității Cambridge din Marea Britanie. Pe lângă cursurile de pregătire, centrul Twinkle Star este unul dintre cele 8 centre din România autorizate să organizeze examene Cambridge English.

“Mă bucur că pot transmite și pe această cale mesajul de felicitare Cambridge adresat centrului de pregătire Twinkle Star pentru performanțele atinse în ultimii 14 ani. Pentru Cambridge, pentru candidații noștri, părinții acestora, pentru profesorii și managerii centrului Twinkle Star, acești 14 ani au oferit nenumărate ocazii de bucurie: bucuria învățării, a evaluării și a celebrării succesului bine meritat! Sincere felicitări, stimați profesori Twinkle Star și dragi elevi Twinkle Star! Cambridge vă va sprijini mereu, pas cu pas, pentru ca lumea voastră să crească!”, a declarat Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge University Press and Assessment în România.

„Existența Centrului lingvistic Twinkle Star reprezintă un atu de care puține județe se pot bucura. Faptul că se adresează în mod profesionist copiilor și tinerilor care doresc să studieze limba engleză în tot spectrul de niveluri asociate Cadrului European de Competență pentru Limbi se reflectă, în fiecare an, și în rezultatele școlare ale acestora. În plus, certificarea internațională pe care o obțin le susține, facilitează sau chiar substituie, prin posibilitatea echivalării, participarea la probele de evaluare a competențelor lingvistice, organizate pentru accesul la clase cu program intensiv / bilingv de predare a limbii moderne sau în cadrul examenului de Bacalaureat.

Twinkle Star a devenit o prezență proeminentă în peisajul educațional ieșean datorită abordării moderne de învățare a limbilor străine, resursei umane competente și, în egală măsură, principiilor care guvernează vizibil modul în care a înțeles să se raporteze la cursanții săi: calitate, rigoare, atenție și aplecare spre nevoile copiilor și tinerilor care aleg să studieze într-un mediu prietenos, de înaltă ținută profesională”, a declarat prof. Irina Prodan, Inspector Școlar pentru Limbi Moderne, Inspectoratul Școlar Județean Iași.

De la înființarea centrului autorizat de examinare, peste 13.500 de elevi au obținut certificate Cambridge English cu sprijinul Twinkle Star, din care 3.049 în anul școlar 2021-2022, jumătate dintre aceștia cursanți Twinkle Star iar restul fiind din centrele partenere din întreaga țară.

Cursanții pregătiți de Twinkle Star au reușit la examenele Cambridge să obțină rezultate cu până la 6,59% procente peste media mondială.

Evenimentului Festivitatea Cambridge English la Iași i s-au alăturat parteneri care susțin educația iar o parte dintre aceștia vor acorda și premii elevilor participanți:

Parteneri Gold: Adservio, The Entrepreneurship Academy

Partener Media:  Viva FM Iași

Parteneri Silver: Iulius Mall, Logiscool Iași

Parteneri Bronze: Apisrom, Dentesse Kids & Teens, Kidprenor, Pedalas

Shares

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială