Model de business – Twinkle Star, cel mai mare centru lingvistic din țară

articol realizat de Ruxandra Rață-Bucevschi

Model de business – Twinkle Star, cel mai mare centru lingvistic din țară

Conform datelor statistice publicate în presa economică, în perioada 2005-2011 au fost înființate aproximativ un milion de companii iar Twinkle Star se numără nu numai printre cele 400.000 de companii care au rămas active, dar se apropie și de cele 8.000 de companii care au atins deja o cifră de afaceri de 1 milion de euro. Acest lucru ar fi putut fi realizat însă centrul a ales să nu mărească prețurile către clienți și să ofere servicii de calitate la prețuri accesibile.

În România doar 15% din firme ajung în 5 ani la o situație financiară solidă. Un studiu realizat de Coface România, lider pe piata românească în domeniul managementului riscului de credit, arată că doar 5 din 10.000 de companii noi ajung să aibă succes cu adevărat.

Conform datelor financiare oferite de www.topfirme.ro și Camera de Comerț Iași, în județul Iași Twinkle Star se află în topul clasamentului la nivel de județ în domeniul său de activitate, la 3 categorii: cifră de afaceri, profit dar și angajați. Codul CAEN 8552 este atribuit domeniului cultural: limbi străine, teatru etc. și anual atrage capital de 1,8 milioane euro din care Twinkle Star împreună cu celelalte forme distincte de organizare a capitalului (divizie cursuri engleză, divizie cursuri germană, divizie cursuri adulți, divizie examene) au acumulat minim 60% din cota de piață. Cifra reală este mai mare dacă luăm în considerare că multe firme care au acest cod CAEN activează în domeniul modei, al dansului sau al muzicii.

La nivel național, conform datelor din 2019, se află pe locul 3 la cifra de afaceri și profit și câștigă locul 1 conform numărului de angajați, pe domeniul de activitate cod CAEN 8552.

Puterea de anticipare și de adaptare a echipei de management a transformat închiderea fizică a școlilor într-o oportunitate de a organiza cursuri la nivel online și de a se orienta astfel către atragerea de cursanți din întreaga țară.  Acum cei de la Twinkle Star se bucură de clienți din toată România și chiar și din străinătate, din țări precum: Australia, Belgia, Italia, Spania, Republica Moldova.

Chiar în perioada nefavorabilă în care se afla țara noastră în martie și aprilie, Twinkle Star câștigă recunoaștere pe plan național și internațional: “Cel mai bun centru de pregatire Cambridge”, distincție  care atestă calitatea pregătirii candidaților recunoscută, alături de rata de promovabilitate de peste 99% anual dar și recunoașterea “Gold Preparation Centre”. Pragul minim de 250 de examene Cambridge care trebuie atins de un centru autorizat de examinare a fost de 7 ori depășit de Twinkle Star Exam Centre. Astfel, centrul autorizat Cambridge Twinkle Star a organizat în perioada octombrie 2019- august 2020 un număr de 1.800 de examene Cambridge. Astfel, această companie condusă de o tânără de numai 35 ani a demonstrat putere de inovare, adaptare și determinarea de a reuși.

Din studiul realizat de firmă pe un eșantion de clienți deloc de neglijat – peste 1200 de respondenți – 51,9% consideră potrivite cursurile online în contextul epidemiologic actual, pentru perioada ianuarie – iunie 2021 iar 83,2% dintre aceștia au declarat faptul că orele online ating obiectivul la fel ca și cele în format fizic, având în vedere și faptul că profesorii sunt specializați în predarea online și utilizarea metodelor interactive, ceea ce garantează o experiență eficientă de învățare a limbii engleze. Un avantaj este și faptul că se lucrează după programa Cambridge, ceea ce permite cursanților ca la finalizarea cursurilor să poată promova un examen pentru obținerea certificatului internațional Cambridge.

Cei interesați de susținerea unui examen Cambridge pot apela la Twinkle Star, pentru mai multe detalii: www.twinklestar.ro și www.examenecambridge.ro.

Shares

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială