REGULAMENT JOY CHRISTMAS CHALLENGE

Criterii de înscriere:

1. Lasă un comentariu la postarea concursului de pe pagina de Facebook Twinkle Star cu numele și vârsta participantului
2. ✅ Postează pe pagina ta de Facebook (*sau a părintelui) un video de max. 1 minut sau un desen care să conțină un mesaj în engleză cu 3 lucruri care îți aduc bucurie de Crăciun și adaugă #joychristmaschallenge
3. Trimite mesaj pe pagina de Facebook Twinkle Star cu: #joychristmaschallenge, ca să putem valida înscrierea ta în concurs
⭐️ Dacă îți place de noi și de prietenii noștri, follow Twinkle Star, Apisrom și Quartz Matrix pe Facebook (*este opțional, dar ne-ar aduce bucurie să ne urmărești)

🎁 3 PREMII 🎁

🎉 Premiul I: Cameră foto instant mini (val. aprox. 470 ron)

🎉 Premiul al II-lea: Un eBook reader Kindle Kids edition oferit de Quartz Matrix (* val. aprox. 400 ron)

🎉 Premiul de Popularitate va fi acordat participantului care realizează postarea cu cele mai multe aprecieri: "Magia Crăciunului" - o selecție de miere cremă cu fructe (oferite de către Apisrom și mici surprize- val. 110 ron)

Câștigătorii vor fi anunțați pe 20 decembrie ora 15.00: premiile 1 și 2 vor fi extrase și va fi anunțat și premiul de popularitate.

Premiile nu se pot cumula [În situația în care unul dintre câștigătorii celorlalte două premii se situează în fruntea clasamentului și la Premiul de Popularitate, acesta din urmă va fi atribuit următoarei persoanei din listă ca număr de aprecieri].

⭐ Good luck to you all! ⭐

Organizator

Sustinatori