Un eveniment dedicat părinților,

Cambridge Week

Webinarii cu participare gratuită

despre importanța susținerii unui examen Cambridge

Înregistrează-te la webinarul potrivit în funcție de nivelul de studiu 📝

Drumul către succesul academic al copilului tău!

Bun venit la Cambridge Week, evenimentul online dedicat părinților interesați să descopere secretele unei educații de calitate și să înțeleagă importanța susținerii unui examen Cambridge, pentru dezvoltarea academică a copiilor lor. Alături de profesori cu experiență în pregătirea cursanților Twinkle Star și a Aniellei Bușilă, reprezentantul Cambridge University Press & Assessment, vom explora beneficiile acestei călătorii educaționale și vom obține informații esențiale despre examenele Cambridge.

MAIN SPEAKER
Aniella Bușilă
Cambridge University Press & Assessment Educational Consultant and Presenter

De ce Cambridge Week?

Educație de calitate susținută de experți: Ascultă profesorii Twinkle Star, care îți vor dezvălui importanța examenelor Cambridge și de ce sunt acestea importante încă de la o vârstă fragedă.

Viziune directă de la Cambridge: Descoperă universul Cambridge cu ajutorul experților- Aniella Bușilă, reprezentant al prestigioasei instituții, îți va oferi o perspectivă unică asupra valorii certificărilor Cambridge.

Experiențe reale din comunitatea noastră: Inspirație din testimonialele părinților cursanților care au deja experiența examenelor Cambridge English, menite să dezvăluie cum a contribuit acest proces la evoluția și succesul copiilor lor.

WEBINAR PĂRINȚI

Webinar C1 Advanced

Profunzime în stăpânirea limbii engleze
8 aprilie | 19:00

*Locuri limitate

Explorăm în detaliu beneficiile examenului C1 Advanced și vă oferim o perspectivă asupra modului în care acest examen consolidează competențele și deschide noi orizonturi.

WEBINAR PĂRINȚI

Webinar Young Learners of English

Introducere în lumea Cambridge
9 aprilie | 19:00

*Locuri limitate

Aflăm de ce primele examene Cambridge sunt un punct de plecare fundamental pentru examenele ce urmează, printr-un format colorat și atractiv, în care nu există nepromovare, ci doar recunoașterea progresului și dezvoltarea de încredere în sine și motivație.

WEBINAR PĂRINȚI

Webinar B2 First for Schools

Accelerează succesul academic
10 aprilie | 19:00

*Locuri limitate

Descoperim cum acest examen transformă nivelul post-intermediar al copilului tău într-o competență lingvistică completă, cu avantaje precum echivalarea probei de verificare a cunoștințelor de limba modernă la admiterea în clasa a IX-a profil bilingv sau probele de competență lingvistică la bacalaureat.

WEBINAR PĂRINȚI

Webinar A2 Key for Schools

Construiește fundația succesului lingvistic
11 aprilie | 19:00

*Locuri limitate

Aprofundăm care este următorul pas pentru cei care au trecut de examenele Young Learners și sunt gata să construiască o bază solidă, fiind capabili să analizeze imagini și să capete încredere și fluență în discursul lor.

WEBINAR PĂRINȚI

Webinar B1 Preliminary for Schools

Deprinde abilități profesionale și sociale
12 aprilie | 19:00

*Locuri limitate

Studiem împreună care sunt pașii necesari pentru a transforma abilitățile lingvistice deprinse prin certificările anterioare în competențe aplicabile în situații practice, sociale și profesionale, în care copilul dumneavoastră să poată interacționa eficient.

Înregistrează-te acum și începe călătoria academică a copilului tău!

Ești gata să transformi parcursul educațional al copilului tău? Nu rata oportunitatea de a învăța direct de la experții în domeniu și de a descoperi beneficiile examenelor Cambridge pentru dezvoltarea copiilor tăi.

 

Fiecare webinar este o fereastră deschisă către viitorul lor educațional, iar acum poți face primul pas. Apasă pe butonul de înregistrare corespunzător fiecărui nivel și fii parte din Cambridge Week – călătoria către reușita academică a copilului tău începe acum!