fbpx

Despre noi

Credem în educație și în forța ei de a construi viitorul.
An de an sădim, în fiecare dintre cursanți, mai mult decât cunoaștere.
Cultivăm încredere în sine, respect pentru valorile adevărate și dorință de comunicare.

Având peste 15 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele cinci centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

Acest lucru, cu care ne mândrim, ne identifică nu doar ca un excelent centru de pregătire pentru toți cei care doresc să învețe limbi străine, ci și ca un partener de excepție al Cambridge Assessment English, departament al Universității Cambridge, instituție care, prin centrele sale autorizate din întreaga lume, ajută milioane de oameni să învețe limba engleză, facilitându-le astfel accesul la o viață plină de oportunități personale și profesionale.

Centru Autorizat de Examene Cambridge

Oferim garanția rezultatului

Promovabilitate de 99,65% la examenele internaționale

Simulări ale examenelor, pentru maximizarea rezultatelor

Grupe de maximum 18 cursanți

Cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România -abordarea Step-by-step 2019-2020

Premiu acordat de Cambridge Assessment English

Metode interactive de predare

Povestea noastră

Twinkle Star este o idee născută în timpul facultății, perioadă în care predam limba engleză copiilor de grădiniță, resursele didactice erau limitate și posibilitățile unei evaluări specifice acelei vârste și nivelului lor de cunoștințe erau doar un vis frumos. După lungi căutări pe plan local și național, am extins căutarile la nivel internațional și așa am descoperit Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvistică internațională, ale cărei rădăcini erau adânc înfipte în solul unei educații de calitate.

Pe lângă o experiență altfel decât ceea ce se cunoștea până atunci despre noțiunea de examen, primii mei 14 candidați au avut un succes deosebit, iar reușita lor a fost generatoarea unei energii care m-a alimentat să îmi urmez visul.

Acea energie a făcut să strălucească steaua care a devenit acum Twinkle Star. Cei 14 cursanți au devenit între timp câteva mii, ale căror zâmbete și reușite mi-au confirmat că drumul pe care l-am ales în urmă cu zece ani este cel care mi se potrivește.

Pe scurt, povestea noastră este despre creștere și dezvoltare continuă. Despre profesori bine pregătiți, motivați să creeze o atmosferă pozitivă, de colaborare cu elevii lor. Despre învățarea limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări corecte.

- Ruxandra Rață-Bucevschi, manager

Misiune și valori

Twinkle Star, prin respect, sinceritate și profesori care inspiră, dezvoltă abilitățile lingvistice ale cursanților, în vederea obținerii certificărilor internaționale.

Respect și încredere față de copii

Feedback sincer

Profesori care inspiră

Dezvoltare profesională

Acreditări & Certificări / Diplome

GOLD PREPARATION CENTRE 2022

GOLD PREPARATION CENTRE 2021

GOLD PREPARATION CENTRE 2020

BEST PREPARATION CENTRE 2020

STEP-BY-STEP APPROACH AWARD

CENTRU AUTORIZAT DE PREGĂTIRE ÖSD

Suntem un centru modern, spațios, cu dotări corespunzătoare activității pe care o desfășurăm, cu clase alcătuite din maximum 18 elevi. Avem un colectiv de profesori extrem de bine pregătiți și care iubesc ceea ce fac.

Acestea, alături de multă muncă și pasiune pentru ceea ce facem, determină obținerea rezultatelor pe care le avem: cursanți zâmbitori, comunicativi, vorbitori de limbă engleză sau germană, încrezători în forțele proprii și în ceea ce le rezervă viitorul.

Previous slide
Next slide
Placheta Gold Centre

Twinkle Star din Iași a câștigat premiul Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge din România – abordarea Step-by-Step 2019-2020 și distincțiile Gold Preparation Centre 2020, 2021, 2022, oferite de Cambridge English Assessment ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Conform programului Cambridge English Assessment, care răsplătește cele mai active centre de pregătire Cambridge, Twinkle Star, în calitate de Gold Preparation Centre, se înscrie în elita europeană  a centrelor de pregătire lingvistică, cu peste 250 de candidați pe an școlar la examenele de limbă engleză Cambridge și promovabilitate de peste 99%.

Vă așteptăm cu drag la cursuri în format fizic sau online.

 

Indiferent de obiectivele pe care le urmăriți, certificatele Cambridge English reprezintă o marcă a excelenței, fiind recunoscute de mii de organizații din întreaga lume, fie că este vorba de instituții de stat, private ori de companii de talie mondială.

Cambridge Assessment English are standarde înalte și în ceea ce privește partenerii pe care îi autorizează ca centre de examinare, experiența acestora în educație, pregătirea și resursele pe care le investesc în dezvoltarea activității lor fiind extrem de importante în cadrul procesului de selecție.

Twinkle Star oferă acest avantaj – interacțiunea online în timp real între profesorii apreciati de Cambridge Assessment English și cursanți, dialogul permanent și feedback-ul pas cu pas, pe platforma www.twinklestar.ro

Suntem un business corect și transparent, cu dorință permanentă de dezvoltare pe plan local și național.

Testimoniale

Testimoniale video

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială