Manualele și caietele auxiliare de pe care se lucrează la Twinkle Star se achiziționează de la casierie și sunt în valoare de 80 de lei, iar materialele auxiliare folosite la grupă sunt comandate de către fiecare profesor de la AdiCenter. Acestea costă 20 de lei, iar plata se face tot la casierie.

Un manual se parcurge de regulă într-un an, la nivelele YLE (Starters-Movers-Flyers) și KET, și între un an jumătate și doi ani la nivelele PET, FCE, CAE și CPE. Această perioadă este orientativă și depinde foarte mult de evoluția copiilor și a grupei sau de schimbările aduse structurii de examen, existând cazuri în care ritmul de lucru a fost mai accelerat sau, din contră, mai încet.

Înainte de a deveni cursant Twinkle Star, fiecare elev susține un test de încadrare pentru a se evalua nivelul real și corect al cursantului. Dorim ca fiecare copil să învețe limba engleză într-un mod cât mai natural și apropiat nevoilor și puterilor lui, progresând de la un nivel la altul. Succesul și progresul sunt facilitate doar printr-o încadrare corectă și prin parcurgerea noțiunilor specifice nivelului la care cursantul a fost încadrat. Acest lucru poate duce la discrepanțe între materia studiată la școală și cea de la Twinkle Star – sunt cursanți care reușesc să dețină mai multe noțiuni decât cele cerute în programa de limba engleză de la școală, iar alții care din diverse motive nu au acumulat noțiunile necesare până în acel moment. Nu în ultimul rând, este de reținut faptul că programa școlară nu este în acest moment axată pe sistemul de evaluare Cambridge, pe când obiectivul nostru principal este ca fiecare cursant să poată susține examenele Cambridge.

Într-un an școlar, cursanții de la Twinkle Star beneficiază, indiferent de nivelul la care sunt încadrați, de 32 de ședințe de pregătire. Întrucât ne respectăm clienții și dorim ca experiența Twinkle Star să fie una plăcută și comodă, părinții pot alege între plata integrală, semestrială sau în rate (suma pentru cele 32 de ședințe este împărțită la numărul de luni în care copiii vin la cursuri).

În cazul în care un copil nu poate ajunge la cursuri, se vorbește cu profesorul de la curs și se caută o variantă de recuperare. Este uneori dificil să se găsească un interval orar și o grupă de același nivel, aflată la aceeași lecție, caz în care copilul poate lucra acasă ce s-a făcut la ore, părinții primind mereu după fiecare curs un e-mail cu activitățile lucrate la oră și tema pentru data următoare.

Există diferite motive pentru care un copil trebuie mutat din grupă, de la schimbarea programului de la școală, programul părintelui, și până la diferențe de nivel între copil și ceilalți colegi din grupă. Părintele trebuie mai întâi să îl informeze pe profesorul de la curs, iar dacă acesta nu are o variantă de program suficient de bună, se merge la secretariat pentru a găsi o variantă la un alt profesor.

Twinkle Star are un program numit Twinkle Help, prin care cursanți mai mari ca vârstă și nivel lucrează gratuit câteva ședințe cu câte un copil. Materialele sunt pregătite de către profesorul de la grupă întrucât acesta cunoaște cel mai bine nevoile cursanților săi. Dacă se întâmplă totuși ca diferența de nivel să fie în continuare prea mare, atunci profesorul le recomandă părinților mutarea copilului la o grupă cu un nivel adecvat nevoilor cursantului respectiv.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM
calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Formular înscriere

SHINE

Înscrieri testare inițială