Încă din prima zi, povestea Twinkle Star a fost despre creștere și dezvoltare continuă. Despre profesori bine pregătiți, motivați să inspire și să creeze o atmosferă de colaborare cu elevii lor. Despre învățarea limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări corecte.

Am pus mereu pasiune în lucrurile pe care le-am făcut și acest lucru s-a văzut de la an la an. Din ce în ce mai mulți părinți și copii aleg să aprofundeze o limbă străină alături de noi. Ne bucurăm că putem fi mai aproape de cursanții noștri prin al doilea sediu în Nicolina, într-un spațiu modern, pregătit să primească peste 1.000 de cursanți, cu aceeași energie care ne caracterizează și cu noi obiective pe care vrem să le atingem împreună.

Ruxandra
Rață-Bucevschi

Manager & Founder Twinkle Star

Cum ajungi la Twinkle Star Iasi - Nicolina?

ÎNSCRIERI CURSURI:

Vârsta minimă pentru înscrierea la cursurile anuale de limba engleză la Centrul Lingvistic Twinkle Star este de 3 ani iar pentru cursurile anuale de limba germană este de 4 ani. 

*Copiii sub 8 ani sunt încadrați automat la cursuri după ce dumneavoastră completați online formularul de înscriere pentru noul an școlar, nefiind necesară testarea în prealabil a nivelului de cunoștințe.

 Completați formularul și vei fi contactat de secretariat pentru a definitiva procedura de înscriere.

Înscrie-te pentru testare!

Recomandat de părinți și cursanți!