Absolvent de școală în Germană!

Cursul "Hocus und Lotus auf einer Expedition II" -(grupa „Hocus și Lotus în expediție I"- ședințe de 2 h) - teacher Olga Măciucă.

În decursul unui an de studiu, cursul “Hocus und Lotus auf einer Expedition II” îi ajută prin metode interactive pe elevii de clasele a III-a și a IV-a să formuleze idei simple și să alcătuiască propoziții scurte în limba Germană. În urma acestui curs, elevii vor putea să exprime oral și în scris enunțuri simple pe teme concrete, legate de viața cotidiană. Se urmărește de asemenea însușirea noțiunilor necesare pentru ca ei să se poată prezenta pe ei înșiși sau pe alte persoane, să ofere detalii personale, ca de exemplu unde locuiesc, ce lucruri (nu) preferă, să își prezinte pe scurt familia sau locuința etc. Elevii vor putea comunica ușor cu un interlocutor care le vorbește sau scrie clar și se adaptează nivelului lor de stăpânire a limbii. Procesul de însușire a cunoștințelor de către elevi va fi susținut de diverse materiale audio și video (povești scurte, dialoguri, jocuri de memorie și asociere, cântece) precum și de activități interactive individuale sau la nivelul întregii grupe. “Hocus und Lotus auf einer Expedition II” încheie etapa de învățare a limbii Germane în ciclul primar, asigurându-le elevilor un vocabular destul de extins pe tematici variate și contribuind la adaptarea ușoară la următorul pas, cursul de germană din clasa a V-a. Știm că eforturile depuse de fiecare dintre cursanții noștri merită recompensate, așa că finalul cursului elevii vor primi o diplomă de Absolvent de școală în Germană.

Cui se adresează: elevi cls. a III-a și a IV-a;
Perioadă: septembrie 2020 – iunie 2021;
Număr ședințe: 32 sedințe;
Cost: 140 ron / lună.

Start Kinder!

Cursul "Start Kinder! Deutsch A1 (A1.1 – A1.2)" (grupa Start copii! Germana A1 - ședințe de 2 h) teacher Gabriela Farcaș & teacher Iulia Ifrim.

Grupa “Start! Deutsch A1” se adresează elevilor de clasa a V-a punând accent atât pe vocabular cât și pe gramatică, fără de care nu ne putem exprima corect. Profesorii noștri au grijă să exerseze cu elevii prin citire, scriere, vorbit și texte audio. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană A1, recunoscut internațional.

Cui se adresează: elevi cls. a V-a și cls. a VI-a, vârsta 11-14 ani;
Perioadă: 3 semestre;
Cost: 140 ron / lună.

Start Jugendliche!

Cursul „Start Jugendliche! Deutsch A1 (A1.1 – A1.2)"- (grupa Start adolescenți! Germana A1 sau Prima stea germană A1 - ședințe de 2 h) – teacher Georgiana Perret

“Start Jugendliche! Deutsch A1” este un curs destinat elevilor de liceu care doresc să învețe limba Germană. Cum să ceri indicații, să faci o comandă la restaurant, să faci cumpărături sau să discuți cu un medic sunt numai câteva exemple dintre cele 12 tematici cu care elevii se vor familiariza. Astfel la finalul cursului elevii se pot descurca în situații simple, când călătoresc în Germania, Elveția sau Austria. În ceea ce privește înțelegerea unui text citit, cursanții vor fi capabili să înțeleagă informații despre alte persoane, dar și mesaje simple și scurte. La nivel de înțelegere a unui text audio elevii vor putea înțelege îndrumări, instrucțiuni și întrebări simple, numere, prețuri și exprimarea orei. Abilitatea de exprimare în scris va fi dezvoltată în așa fel încât absolvenții de curs vor ști să completeze un formular cu date personale, vor scrie felicitări și cărți poștale simple, dar și propoziții simple. De asemenea la nivel verbal vor putea adresa întrebări altora, se vor putea face înțeleși într-un mod simplu folosind structuri gramaticale simple. La acest nivel se pune mare accent pe achiziționarea de vocabular, iar din punct de vedere gramatical elevii vor învăța pronunția, cum să conjuge verbele la timpul prezent, genul substantivelor, pronumele posesiv și interogativ, prepoziții locale și temporale etc. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană A1, recunoscut internațional.

Cui se adresează: elevi de liceu – vârsta 14 ani+;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 140 ron / lună.

Geht los Kinder!

Cursul „Geht los Kinder! Deutsch A2 (A2.1 – A2.2)" – (grupa Porniți copii! Germana A2- ședințe de 2 h) - teacher Olga Măciucă

Cursul „Geht los Kinder! Deutsch A2” le oferă elevilor posibilitatea de a învăța să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare, de zi cu zi, având la bază un vocabular corespunzător unor teme de interes general precum: familie, cumpărături, mediul înconjurător, școală, meserii, călătorii, timp liber și hobby-uri. De asemenea se vor fixa și aprofunda noțiunile de gramatică însușite anterior. Accentul este pus în primul rând pe exprimarea corectă și eficientă în cadrul unor situații de comunicare uzuale. Se au în vedere în acest sens atât dezvoltarea capacității elevilor de a înțelege materiale audio cu vorbitori nativi, cât și transmiterea în mod corespunzător a mesajelor pe cale orală și scrisă. Va fi susținută și încurajată deprinderea elevilor cu utilizarea unei serii de fraze, expresii și structuri fixe des întâlnite în comunicarea zilnică. Se va asigura însușirea acestora prin exerciții și jocuri interactive de comunicare individuală sau pe grupe și prin variate de materiale audio și video cu tematici atractive. Acest curs constituie o bază de noțiuni de vocabular și gramatică necesare oricărui elev care își dorește pe viitor fixarea unor noțiuni mai diversificate și complexe în cadrul următorului nivel de limbă. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii vor avea posibilitatea să se înscrie la primul examen de limba Germană, pentru a obține un certificat de nivel A2, recunoscut pe plan internațional.

Cui se adresează: elevi 12 - 14 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 140 ron / lună.

Geht los Jugendliche!

Cursul „Geht los Jugendliche! Deutsch A2 (A2.1 – A2.2)” – (grupa Porniți adolescenti! Germana A2- ședințe de 2 h) - teacher Georgiana Perret

Elevii vor învăța în cadrul cursului „Geht los Judendliche! Deutsch A2” să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare. Manualul conține vocabular util adolescenților și adulților, ajutându-i să se adapteze mai ușor dacă vor călători în Germania, Elveția sau Austria. Accentul este pus pe comunicare, exprimare corecta în scris și înțelegerea textelor audio cu vorbitori nativi. Cursanți pot să înțeleagă fraze izolate și expresii frecvent folosite în domenii de interes (de exemplu, informații personale, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, activitatea profesională). Învață să comunice, având ca temă de conversație subiecte obișnuite, din viața cotidiană. Dacă la nivelul A1 elevii învață sa se exprime în propoziții simple, la nivelul A2 accentul este pus pe descrierea evenimentelor cu ajutorul frazelor, aspect care îi ajută să se exprime mai detaliat. Vocabularul lor se îmbogățește considerabil iar noțiunile de gramatică mai în detaliu, ceea ce îi ajută în redactarea scrisorilor și textelor de minim 70 de cuvinte. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană A2, recunoscut internațional.

Cui se adresează: elevi 14 ani+;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 140 ron / lună.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru copii

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială