Finish!

Cursul „Finish! Deutsch B1 (B1.1-B1.2)” - ședințe de 2 h - teacher Florina Solcan

„Cursul Finish! Deutsch B1” este destinat adolescenților care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de limba germană. Structura cursului exersează intens toate cele patru părți esențiale în învățarea unei limbi străine: scris, vorbit, citit, audio. La final elevii vor fi capabili să-și argumenteze idei din tematici mai vaste (educație, cultură, călătorii, protejarea mediului înconjurător etc.) Elevii învață să înțeleagă ideile principale dintr-o conversație atunci când se discută despre teme familiare, întâlnite uzual. Învățând noțiunile noi de la acest nivel ei se pot descurca în majoritatea situațiilor survenite în timpul unei călătorii într-o regiune în care este vorbită limba. Pot ține un discurs simplu pe teme care aparțin domeniilor lor de interes si pot să relateze un eveniment, un plan de viitor aducând explicații suplimentare și argumentându-și ideile. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B1, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome le poate echivala proba de limbă străină la BAC și îi obținerea unei burse Erasmus în țări vorbitoare de limba Germană (Germania, Elveția, Austria).

Cui se adresează: copii de la 14 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 140 ron / lună.

Deutsch Intensiv

Cursul „Deutsch Intensiv B1 Plus” – ședințe de 2 h - teacher Florina Solcan

Deoarece nivelul de Germană B1 are un grad de dificultate mai mare, cursul intensiv vine în ajutorul adolescenților și adulților care doresc să aprofundeze gramatica și vocabularul învățat. Cursul recapitulează materia pentru examenul de nivel B1 și face trecerea spre următorul nivel, B2. Un examen final de nivel B1 presupune spre exemplu citirea a patru texte ample în limba germană și rezolvarea cerințelor aferente într-un timp scurt. De aceea elevii trebuie să exerseze intensiv iar acest curs le oferă ocazia să recapituleze vocabularul învățat în decursul ultimilor 2 ani. În cadrul cursului intensiv elevii vor asculta texte audio în care vorbesc nativii și vor conversa în germană cu profesori pe diverse teme, ceea ce le va oferi încredere în ei. Cui se adresează: adolescenți și adulți care au finalizat cursul „Finish! Deutsch B1.2”

Perioadă: noiembrie 2020/ 10 ședințe;
Cost: 160 ron / lună.

Gewinner!

Cursul „Gewinner! Deutsch B2 (B2.1 – B2.2) - ședințe de 2 h- teacher Georgiana Perret

„Câștigător! Germana B2 sau A patra stea B2”- Nivelul post intermediar Cursul de nivel B2 îi ajută pe elevi să obțină o fluență în exprimare, pentru aceasta fiind necesară achiziția de cuvinte noi din domenii variate. Deoarece în mare parte gramatica limbii Germane a fost învățată până la nivelul B1, cursul de nivel B2 pune accent pe conversație și înțelegerea textelor din presa scrisă. Cursantul va învăța să se exprime corect și detaliat, abordând subiecte concrete și abstracte din diferite tematici noi (politică, carieră, relații interumane, istorie etc.) La acest nivel cursanții pot sa își aprofundeze cunoștințele și pot pune mai mult în practică abilitățile de exprimare, înțelegere și citire. Ei vor putea înțelege cu ușurință ideile principale din texte complexe, discuții de specialitate, interviuri sau articole din ziare. De asemenea cursanții vor înțelege punctele principale din orice emisiune de știri sau documentare și pot sa descrie clar și detaliat o gamă largă de subiecte, pot să exprime opinia personală privind o temă de actualitate prezentând posibile avantaje și dezavantaje. La acest nivel elevii folosesc structuri gramaticale complexe, pot comunica spontan și cu un anumit grad de fluență, dispun de un vocabular bogat, încât pot folosi sinonime sau se pot corecta singuri când greșesc. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B2, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome îi poate ajuta la angajare pentru posturile în care cer cunoștințe avansate de limba germană.

Cui se adresează: adolescenți de la 16 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 160 ron / lună.

Start! Erwachsene Deutsch

Cursul „Start! Erwachsene Deutsch A1 (A1.1-A1.2)” -curs online intensiv adulți- ședințe de 90 minute – teacher Georgiana Perret

Start! adulți Germană A1– nivel de baza al limbii germane - Știm cât de importantă este pentru dumneavoastră învățarea limbii germane într-un timp scurt și din confortul casei dumneavoastră, fără sa mai pierdeți timp pe drum. Cursul „Start! Erwachsene Deustch A1” se desfășoară doar online, este un curs pe care l-am conceput într-un format intensiv, o ședință pe săptămână pentru a ajunge mai rapid la nivelul de limbă dorit. Cunoașterea limbii Germane presupune un avantaj competitiv pe piața muncii, avantaj ce vă oferă șanse mai mari de angajare, un salariu mai bun, dar și ocazia dezvoltării unor relații de colaborare cu posibili clienți sau angajatori din țările vorbitoare de limba Germană. La acest nivel punem accent atât pe achiziționarea de vocabular, cât și pe componenta gramaticală. În ceea ce privește vocabularul, după absolvirea cursului cursanții vor putea să salute, să se prezinte, să prezinte familia, vor enumera și înțelege meseriile, hobby-urile și activitățile zilnice. De asemenea vor ști să numere, vor cunoaște ceasul, prețurile, vor stăpâni tot ce ține de vocabularul casnic, mijloacele de transport, vor putea să se cazeze la un hotel, să comande mancare la restaurant. Așadar, la nivel verbal vor putea comunica într-un mod simplu și vorbind rar. Abilitatea de scris va fi dezvoltată prin faptul că vor putea scrie felicitări și cărți poștale, vor completa un formular cu date personale, vor scrie expresii și propoziții într-o manieră simplă. Din punct de vedere gramatical cursanții vor învăța pronunția, conjugarea verbelor la timpul prezent, genul substantivelor, pronumele posesiv și interogativ, prepozițiile locale și temporale, pronumele demonstrativ si pronumele nehotarat etc.

Cui se adresează: adulți;
Perioadă: 2 semestre;
Număr ședințe: 1 ședință / săptămână;
Cost: 180 ron / lună.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială