Curs Hallo Anna 1 - Grupa 0 și Clasa I

Beneficiile învățării unei limbi străine din perioada copilăriei sunt numeroase. Prin învățarea unei limbi străine copiii își îmbunătățesc memoria și au ulterior performanțe școlare mai bune. Elevii de clasa 0 și clasa I încă nu au formate bine deprinderile de scriere, iar cursul nostru ține cont de acest aspect. În manualele și materialele folosite, cuvintele sunt scrise cu litere mari de tipar pentru a fi citite mai ușor de către elevi. Cuvintele vor fi învățate într-o manieră atractivă prin jocuri, povești și cântece.

Cui se adresează: școlari mici (7-8 ani - grupa 0 și cls I);
Perioadă: septembrie 2021 – iunie 2022;
Durată ședință: 1h;
Număr ședințe: 32 sedințe;
Cost: 1100 lei/32 ședințe.

Curs Hallo Anna 2 - Clasele
a II-a și a III-a

Grupa Hallo Anna 2 pune accentul pe scrierea corectă a cuvintelor. Se știe că limba Germană are un alfabet specific și multe cuvinte luuuuungi. Ei, bine cu îndrumarea potrivită elevii de clasa a II-a și a III-a vor ajunge sa scrie corect în limba Germană cuvinte și propoziții adaptate ca dificultate nivelului lor de vârstă.
Începând de la această grupă, elevii pot să exerseze limba Germană atât prin ascultare, citire cât și prin scriere, acest trio ajutând la o mai bună fixare a cunoștințelor.

Cui se adresează: copii clasele a II-a și a III-a;
Perioadă: septembrie 2021 – iunie 2022;
Durată ședință: 2h;
Număr ședințe: 32 sedințe;
Cost: 1400 lei/32 ședințe.

Curs Hallo Anna 3 - Clasele
a III-a și a IV-a

În decursul unui an de studiu, cursul Curs Hallo Anna 3 îi ajută prin metode interactive pe elevii de clasele a III-a și a IV-a să formuleze idei simple și să alcătuiască propoziții scurte în limba Germană. În urma acestui curs, elevii vor putea să exprime oral și în scris enunțuri simple pe teme concrete, legate de viața cotidiană. Se urmărește de asemenea însușirea noțiunilor necesare pentru ca ei să se poată prezenta pe ei înșiși sau pe alte persoane, să ofere detalii personale, ca de exemplu unde locuiesc, ce lucruri (nu) preferă, să își prezinte pe scurt familia sau locuința etc. Elevii vor putea comunica ușor cu un interlocutor care le vorbește sau scrie clar și se adaptează nivelului lor de stăpânire a limbii. Procesul de însușire a cunoștințelor de către elevi va fi susținut de diverse materiale audio și video (povești scurte, dialoguri, jocuri de memorie și asociere, cântece) precum și de activități interactive individuale sau la nivelul întregii grupe. Hallo Anna 3 încheie etapa de învățare a limbii Germane în ciclul primar, asigurându-le elevilor un vocabular destul de extins pe tematici variate și contribuind la adaptarea ușoară la următorul pas, cursul de germană din clasa a V-a. Știm că eforturile depuse de fiecare dintre cursanții noștri merită recompensate, așa că finalul cursului elevii vor primi o diplomă de Absolvent de școală în Germană.

Cui se adresează: elevi cls. a III-a și a IV-a;
Perioadă: septembrie 2021 – iunie 2022;
Durată ședință: 2h;
Număr ședințe: 32 sedințe;
Cost: 1400 lei/32 ședințe.

Curs A.1 - 10-12 ani

Cursul A.1 se adresează elevilor de clasa a V-a punând accent atât pe vocabular cât și pe gramatică, fără de care nu ne putem exprima corect. Profesorii noștri au grijă să exerseze cu elevii prin citire, scriere, vorbit și texte audio. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană A1, recunoscut internațional.

Cui se adresează: vârsta 10-12 ani;
Perioadă: 3 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1600 lei.

Curs A2.1 - 12-13 ani

Cursul A2.1 oferă elevilor posibilitatea de a învăța să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare, de zi cu zi, având la bază un vocabular corespunzător unor teme de interes general precum: familie, cumpărături, mediul înconjurător, școală, meserii, călătorii, timp liber și hobby-uri. De asemenea se vor fixa și aprofunda noțiunile de gramatică însușite anterior. Accentul este pus în primul rând pe exprimarea corectă și eficientă în cadrul unor situații de comunicare uzuale. Se au în vedere în acest sens atât dezvoltarea capacității elevilor de a înțelege materiale audio cu vorbitori nativi, cât și transmiterea în mod corespunzător a mesajelor pe cale orală și scrisă. Va fi susținută și încurajată deprinderea elevilor cu utilizarea unei serii de fraze, expresii și structuri fixe des întâlnite în comunicarea zilnică. Se va asigura însușirea acestora prin exerciții și jocuri interactive de comunicare individuală sau pe grupe și prin variate de materiale audio și video cu tematici atractive. Acest curs constituie o bază de noțiuni de vocabular și gramatică necesare oricărui elev care își dorește pe viitor fixarea unor noțiuni mai diversificate și complexe în cadrul următorului nivel de limbă. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii vor avea posibilitatea să se înscrie la primul examen de limba Germană, pentru a obține un certificat de nivel A2, recunoscut pe plan internațional.

Cui se adresează: elevi 12 - 13 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1600 lei.

Curs A2.2 - 13 ani

Cursul A2.2 este continuarea modulului A1 și oferă elevilor posibilitatea de a învăța să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare, de zi cu zi, având la bază un vocabular corespunzător unor teme de interes general precum: familie, cumpărături, mediul înconjurător, școală, meserii, călătorii, timp liber și hobby-uri. De asemenea se vor fixa și aprofunda noțiunile de gramatică însușite anterior. Accentul este pus în primul rând pe exprimarea corectă și eficientă în cadrul unor situații de comunicare uzuale. Se au în vedere în acest sens atât dezvoltarea capacității elevilor de a înțelege materiale audio cu vorbitori nativi, cât și transmiterea în mod corespunzător a mesajelor pe cale orală și scrisă. Va fi susținută și încurajată deprinderea elevilor cu utilizarea unei serii de fraze, expresii și structuri fixe des întâlnite în comunicarea zilnică. Se va asigura însușirea acestora prin exerciții și jocuri interactive de comunicare individuală sau pe grupe și prin variate de materiale audio și video cu tematici atractive. Acest curs constituie o bază de noțiuni de vocabular și gramatică necesare oricărui elev care își dorește pe viitor fixarea unor noțiuni mai diversificate și complexe în cadrul următorului nivel de limbă. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii vor avea posibilitatea să se înscrie la primul examen de limba Germană, pentru a obține un certificat de nivel A2, recunoscut pe plan internațional.

Cui se adresează: elevi 13 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1600 lei.

Curs A2.2 - 13 ani

Cursul A2.2 oferă elevilor posibilitatea de a învăța să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare, de zi cu zi, având la bază un vocabular corespunzător unor teme de interes general precum: familie, cumpărături, mediul înconjurător, școală, meserii, călătorii, timp liber și hobby-uri. De asemenea se vor fixa și aprofunda noțiunile de gramatică însușite anterior. Accentul este pus în primul rând pe exprimarea corectă și eficientă în cadrul unor situații de comunicare uzuale. Se au în vedere în acest sens atât dezvoltarea capacității elevilor de a înțelege materiale audio cu vorbitori nativi, cât și transmiterea în mod corespunzător a mesajelor pe cale orală și scrisă. Va fi susținută și încurajată deprinderea elevilor cu utilizarea unei serii de fraze, expresii și structuri fixe des întâlnite în comunicarea zilnică. Se va asigura însușirea acestora prin exerciții și jocuri interactive de comunicare individuală sau pe grupe și prin variate de materiale audio și video cu tematici atractive. Acest curs constituie o bază de noțiuni de vocabular și gramatică necesare oricărui elev care își dorește pe viitor fixarea unor noțiuni mai diversificate și complexe în cadrul următorului nivel de limbă. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii vor avea posibilitatea să se înscrie la primul examen de limba Germană, pentru a obține un certificat de nivel A2, recunoscut pe plan internațional.

Cui se adresează: elevi 13 ani;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 1600 lei.

Geht los Jugendliche!

Cursul „Geht los Jugendliche! Deutsch A2 (A2.1 – A2.2)” – (grupa Porniți adolescenti! Germana A2- ședințe de 2 h) - teacher Georgiana Perret

Elevii vor învăța în cadrul cursului „Geht los Judendliche! Deutsch A2” să comunice, să înțeleagă și să descrie situații familiare. Manualul conține vocabular util adolescenților și adulților, ajutându-i să se adapteze mai ușor dacă vor călători în Germania, Elveția sau Austria. Accentul este pus pe comunicare, exprimare corecta în scris și înțelegerea textelor audio cu vorbitori nativi. Cursanți pot să înțeleagă fraze izolate și expresii frecvent folosite în domenii de interes (de exemplu, informații personale, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, activitatea profesională). Învață să comunice, având ca temă de conversație subiecte obișnuite, din viața cotidiană. Dacă la nivelul A1 elevii învață sa se exprime în propoziții simple, la nivelul A2 accentul este pus pe descrierea evenimentelor cu ajutorul frazelor, aspect care îi ajută să se exprime mai detaliat. Vocabularul lor se îmbogățește considerabil iar noțiunile de gramatică mai în detaliu, ceea ce îi ajută în redactarea scrisorilor și textelor de minim 70 de cuvinte. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană A2, recunoscut internațional.

Cui se adresează: elevi 14 ani+;
Perioadă: 4 semestre;
Cost: 160 ron / lună.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru copii

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială