Curs Adulți A1

Știm cât de importantă este pentru dumneavoastră învățarea limbii germane într-un timp scurt și din confortul casei dumneavoastră, fără sa mai pierdeți timp pe drum. Cursul A1 se desfășoară doar online, este un curs pe care l-am conceput într-un format intensiv, o ședință pe săptămână pentru a ajunge mai rapid la nivelul de limbă dorit. Cunoașterea limbii Germane presupune un avantaj competitiv pe piața muncii, avantaj ce vă oferă șanse mai mari de angajare, un salariu mai bun, dar și ocazia dezvoltării unor relații de colaborare cu posibili clienți sau angajatori din țările vorbitoare de limba Germană. La acest nivel punem accent atât pe achiziționarea de vocabular, cât și pe componenta gramaticală. În ceea ce privește vocabularul, după absolvirea cursului cursanții vor putea să salute, să se prezinte, să prezinte familia, vor enumera și înțelege meseriile, hobby-urile și activitățile zilnice. De asemenea vor ști să numere, vor cunoaște ceasul, prețurile, vor stăpâni tot ce ține de vocabularul casnic, mijloacele de transport, vor putea să se cazeze la un hotel, să comande mancare la restaurant. Așadar, la nivel verbal vor putea comunica într-un mod simplu și vorbind rar. Abilitatea de scris va fi dezvoltată prin faptul că vor putea scrie felicitări și cărți poștale, vor completa un formular cu date personale, vor scrie expresii și propoziții într-o manieră simplă. Din punct de vedere gramatical cursanții vor învăța pronunția, conjugarea verbelor la timpul prezent, genul substantivelor, pronumele posesiv și interogativ, prepozițiile locale și temporale, pronumele demonstrativ si pronumele nehotarat etc.

Cui se adresează: adulți;
Perioadă: 2 semestre;
Durată ședință: 1h 30min;
Număr ședințe: 1 ședință / săptămână;
Cost: 1800 lei.

Curs Adulți A2

Cursul de limba germană nivel A2 vine în ajutorul celor care stăpânesc limba germană la un nivel ÎNCEPĂTOR însă vor să aprofundeze materia și să învețe noțiuni noi legate de gramatică și vocabular. Acest curs este potrivit pentru tine dacă: • Ai finalizat un curs de germană de nivel A1 • Vrei să înveți materia aferentă nivelului A2 de limbă germană într-un mod organizat • Deși ți-ai evaluat cunoștințele de germană la nivelul A2, simți că nu ești stăpân pe materie și încă faci greșeli de gramatică sau vocabular. Cursul de germană nivel A2 “Sei besser!” vă oferă: • învățarea prin metode interactive • dezvoltarea aptitudinilor de scriere în limbă germană, înțelegerea textelor și a audio-urilor cu vorbitori nativi • parcurgerea materiei într-un mod organizat • îndrumare permanentă din partea profesorului și evaluarea constantă a progreselor făcute • învățarea de pe materiale comandate din străinătate care vă pregătesc pentru examenul internațional de limbă Gothe Zertifikat A2 • testare gratuită pentru examenul Goethe Zertifikat A2 (la finalul cursului) și a posibilitatea de a participa la un curs intensiv de pregătire pentru examen în cadrul centrului lingvistic Twinkle Star • un preț accesibil, comparativ cu alte cursuri pentru adulți organizate în Iași

Cui se adresează: adulți / studenți;
Perioadă: 3 semestre, cu posibilitatea unor întâlniri intensive pe perioada verii;
Durată ședință: 1h 30min;
Număr ședințe: 1 ședință / săptămână;
Cost: 1800 lei.

Curs B1.1

Cursul B1.1 este destinat adolescenților și adulților care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de limba germană. Structura cursului exersează intens toate cele patru părți esențiale în învățarea unei limbi străine: scris, vorbit, citit, audio. La final elevii vor fi capabili să-și argumenteze idei din tematici mai vaste (educație, cultură, călătorii, protejarea mediului înconjurător etc.) Elevii învață să înțeleagă ideile principale dintr-o conversație atunci când se discută despre teme familiare, întâlnite uzual. Învățând noțiunile noi de la acest nivel ei se pot descurca în majoritatea situațiilor survenite în timpul unei călătorii într-o regiune în care este vorbită limba. Pot ține un discurs simplu pe teme care aparțin domeniilor lor de interes si pot să relateze un eveniment, un plan de viitor aducând explicații suplimentare și argumentându-și ideile. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B1, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome le poate echivala proba de limbă străină la BAC și îi obținerea unei burse Erasmus în țări vorbitoare de limba Germană (Germania, Elveția, Austria).

Cui se adresează: adolescenți / adulți;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1800 lei.

Curs B1.2

Cursul B1.2 este continuarea modulului B1 și este destinat adolescenților și adulților care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de limba germană și să și le extindă. Structura cursului exersează intens toate cele patru părți esențiale în învățarea unei limbi străine: scris, vorbit, citit, audio. La final elevii vor fi capabili să-și argumenteze idei din tematici mai vaste (educație, cultură, călătorii, protejarea mediului înconjurător etc.), folosindu-se de structuri gramaticale mai complexe. Elevii învață să înțeleagă ideile principale dintr-o conversație atunci când se discută despre teme familiare, întâlnite uzual. Învățând noțiunile noi de la acest nivel ei se pot descurca în majoritatea situațiilor survenite în timpul unei călătorii într-o regiune în care este vorbită limba. Pot ține un discurs simplu pe teme care aparțin domeniilor lor de interes si pot să relateze un eveniment, un plan de viitor aducând explicații suplimentare și argumentându-și ideile. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B1, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome le poate echivala proba de limbă străină la BAC și îi obținerea unei burse Erasmus în țări vorbitoare de limba Germană (Germania, Elveția, Austria).

Cui se adresează: adolescenți / adulți;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1800 lei.

Curs B2.1

Cursul B2.1 îi ajută pe elevi să obțină o fluență în exprimare, pentru aceasta fiind necesară achiziția de cuvinte noi din domenii variate. Deoarece în mare parte gramatica limbii Germane a fost învățată până la nivelul B1, cursul de nivel B2 pune accent pe conversație și înțelegerea textelor din presa scrisă. Cursantul va învăța să se exprime corect și detaliat, abordând subiecte concrete și abstracte din diferite tematici noi (politică, carieră, relații interumane, istorie etc.) La acest nivel cursanții pot sa își aprofundeze cunoștințele și pot pune mai mult în practică abilitățile de exprimare, înțelegere și citire. Ei vor putea înțelege cu ușurință ideile principale din texte complexe, discuții de specialitate, interviuri sau articole din ziare. De asemenea cursanții vor înțelege punctele principale din orice emisiune de știri sau documentare și pot sa descrie clar și detaliat o gamă largă de subiecte, pot să exprime opinia personală privind o temă de actualitate prezentând posibile avantaje și dezavantaje. La acest nivel elevii folosesc structuri gramaticale complexe, pot comunica spontan și cu un anumit grad de fluență, dispun de un vocabular bogat, încât pot folosi sinonime sau se pot corecta singuri când greșesc. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B2, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome îi poate ajuta la angajare pentru posturile în care cer cunoștințe avansate de limba germană.

Cui se adresează: adolescenți / adulți;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1800 lei.

Curs B2.2

Cursul B2.2 este continuarea modulului B2 și îi ajută pe cursanți să obțină o fluență în exprimare, pentru aceasta fiind necesară achiziția de cuvinte noi din domenii variate. Deoarece în mare parte gramatica limbii Germane a fost învățată până la nivelul B1, cursul de nivel B2 pune accent pe conversație și înțelegerea textelor din presa scrisă, cu un vocabular avansat. Cursantul va învăța să se exprime corect și detaliat, abordând subiecte concrete și abstracte din diferite tematici noi (politică, carieră, relații interumane, istorie etc.) La acest nivel cursanții pot sa își aprofundeze cunoștințele și pot pune mai mult în practică abilitățile de exprimare, înțelegere și citire. Ei vor putea înțelege cu ușurință ideile principale din texte complexe, discuții de specialitate, interviuri sau articole din ziare. De asemenea cursanții vor înțelege punctele principale din orice emisiune de știri sau documentare și pot sa descrie clar și detaliat o gamă largă de subiecte, pot să exprime opinia personală privind o temă de actualitate prezentând posibile avantaje și dezavantaje. La acest nivel elevii folosesc structuri gramaticale complexe, pot comunica spontan și cu un anumit grad de fluență, dispun de un vocabular bogat, încât pot folosi sinonime sau se pot corecta singuri când greșesc. La finalul acestui curs și la recomandarea profesorului, elevii se pot înscrie la primul examen de limba germană, putând obține un certificat de limba germană B2, recunoscut internațional. Obținerea acestei diplome îi poate ajuta la angajare pentru posturile în care cer cunoștințe avansate de limba germană.

Cui se adresează: adolescenți / adulți;
Perioadă: 4 semestre;
Durată ședință: 2h;
Cost: 1800 lei.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială