English Way -
Concurs de limba engleză

„English Way“ este un un concurs creat de profesori cu experiență în examenele Cambridge Twinkle Star pentru cursanți de (aproape) toate vârstele și profesori de limba engleză din România. Mai exact, pentru copii cu vârste între 5 și 17 ani. 

Dezvoltat pe niveluri de dificultate diferite, „English Way“ presupune două reviste – cea cu subiecte pentru candidați și cea pentru profesori. Acestea au un format prietenos și oferă ocazia unei evaluări corecte și a unei experiențe de testare plăcute. Primele două niveluri nu presupun scris, deci sunt ideale pentru copii de grădiniță cărora le place să lipească abțibilduri, să coloreze și să răspundă la întrebări scurte în limba engleză. 3 și 4 sunt potrivite pentru copii de clase primare, iar 5 și 6 pentru gimnaziu. Pentru a alege nivelul corect al concursului, găsiți mai jos lista detaliată pentru fiecare nivel. 

Level 1 – Grupa mijlocie/mare
Level 2 – Grupa mare, clasa pregătitoare, clasa I
Level 3 – Starters (pre-A1)
Level 4 – Movers (A1)
Level 5 – Flyers/Key (A2)
Level 6 – Preliminary (B1)

Concursul este organizat chiar în școala sau grădinița unde învață copiii, poate chiar în timpul orei de curs sau în cadrul unui eveniment separat, de către profesorul sau profesorii care doresc să îi înscrie. Coordonatorii proiectului promit să ofere informații, consiliere și materiale începând de la înscriere și până la final, când vine momentul mult-așteptat de copii – premierea tuturor candidaților. 

Perioadă înscrieri: 20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Speak-up

Muncim mereu, alături de cursanții noștri, pentru a obține constant rezultate excelente în învățarea limbii engleze și în cadrul examenelor Cambridge English, iar experiența acumulată până acum ne-a demonstrat că relaxarea este la fel de importantă ca și studiul, atunci când vorbim despre interacțiunea cu probele de examen.
Iată de ce, pentru că am dorit să avem candidați bine pregătiți și relaxați, am conceput un curs la care pot participa toți cei interesați să depășească emoțiile specifice probei de Speaking din cadrul examenului Cambridge English la care sunt înscriși.
Dacă dorești să experimentezi senzațiile din ziua examenului, dacă vrei să îți depășești emoțiile pe care probabil le vei avea sau dacă doar vrei să îți dezvolți vocabularul, atunci te așteptăm să te înscrii la cursul de Speak-UP!

Twinkle Art

Arta și limbajul se completează reciproc. Arta te poate trimite în alte lumi și timpuri, poate să îți ilustreze ceea ce forma scrisă nu poate cuprinde uneori. De aceea, într-un mediu relaxat și plin de creativitate, te invităm să participi la cursul nostru Twinkle ART, în care ne vom distra, vom învăța și vom avea experiențe de neuitat. Toate materialele necesare sunt incluse, tu vino doar cu inspirația la tine!

Dezvoltare personală

Încă de la primii pași pe care i-am făcut alături de copiii care au învățat limba engleză alături de noi, am pus accentul pe modul în care ei se simt, pe modul în care noi putem să îi ajutăm să își construiască încrederea în sine.
Iată de ce am considerat firesc ca din oferta noastră educațională să facă parte și un curs de Dezvoltare Personală, care să creeze un climat în care copilul să se simtă în siguranță, acceptat și recunoscut ca valoare.
Scopul acestui curs este să îi învețe să comunice asertiv, să își descopere și să își utilizeze resursele, învățându-i totodată că se pot dezvolta prin lucrul cu propria persoană.

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscrieri ateliere

Înscriere an școlar 2019 - 2020

Intensive Training IELTS

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscriere tabără UK

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru copii

Înscrieri germană pentru adolescenți

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

Înscrieri testare inițială