English Way –
Concurs de limba engleză

English Way este un un concurs creat de profesori cu experiență în examenele Cambridge Twinkle Star, pentru cursanți de (aproape) toate vârstele – mai exact, pentru copii cu vârste între 5 și 17 ani – și pentru profesorii de limba engleză din România. 

Dezvoltat pe niveluri de dificultate diferite, English Way presupune două reviste – cea cu subiecte pentru candidați și cea pentru profesori. Acestea au un format prietenos și oferă ocazia unei evaluări corecte și a unei experiențe de testare plăcute. Primele două niveluri nu presupun scris, deci sunt ideale pentru copiii de grădiniță, cărora le place să lipească abțibilduri, să coloreze și să răspundă la întrebări scurte în limba engleză. Nivelurile 3 și 4 sunt potrivite pentru copiii de clase primare, iar nivelurile 5 și 6, pentru elevii de gimnaziu. Pentru a alege nivelul corect al concursului, găsiți mai jos lista detaliată: 

Level 1 – Grupa mijlocie/ mare
Level 2 – Grupa mare, clasa pregătitoare, clasa I
Level 3 – Starters (pre-A1)
Level 4 – Movers (A1)
Level 5 – Flyers/ Key (A2)
Level 6 – Preliminary (B1)

Concursul este organizat chiar în școala sau grădinița unde învață copiii, poate chiar în timpul orei de curs sau în cadrul unui eveniment separat, de către profesorul sau profesorii care doresc să îi înscrie. Coordonatorii proiectului se angajează să ofere informațiile, consilierea și materialele necesare, începând de la înscriere și până la final, când vine momentul atât de așteptat de copii – premierea tuturor candidaților.

Perioadă înscrieri: 20 ianuarie – 20 martie 2020

Speak-UP!

Muncim mereu, alături de cursanții noștri, pentru a obține constant rezultate excelente în învățarea limbii engleze și la examenele Cambridge English, iar experiența acumulată până acum ne-a demonstrat că relaxarea este la fel de importantă ca și studiul, atunci când vorbim despre interacțiunea cu probele de examen.
Iată de ce, pentru că am dorit să avem candidați bine pregătiți și relaxați, am conceput un curs la care pot participa toți cei interesați să depășească emoțiile specifice probei de Speaking din cadrul examenului Cambridge English la care sunt înscriși.
Dacă dorești să experimentezi senzațiile din ziua examenului, dacă vrei să îți depășești emoțiile pe care probabil le vei avea sau dacă doar vrei să îți dezvolți vocabularul, atunci te așteptăm să te înscrii la cursul de Speak-UP!

Twinkle ART

Arta și limbajul articulat se completează reciproc. Arta te poate trimite în alte lumi și timpuri, are puterea să ilustreze ceea ce scrisul uneori nu poate cuprinde.

Într-un mediu relaxat și plin de creativitate, te invităm să participi la cursul Twinkle ART, la care te vei distra, vei învăța și vei avea experiențe de neuitat.
Toate materialele necesare sunt incluse, tu vino doar cu entuziasmul la tine!

Dezvoltare personală

Încă de la primii pași pe care i-am făcut alături de copiii care au învățat limba engleză alături de noi, am pus accentul pe modul în care ei se simt, pe modul în care noi putem să îi ajutăm să își construiască încrederea în sine.
Iată de ce am considerat firesc ca din oferta noastră educațională să facă parte și un Curs de Dezvoltare Personală, care să creeze un climat în care copilul să se simtă în siguranță, acceptat și recunoscut ca fiind valoros.
Participând la curs, copiii pot învăța să comunice asertiv, să își descopere și să își utilizeze resursele, înțelegând totodată că se pot dezvolta prin lucrul cu propria persoană.

Învață Engleza Online

  • traineri cu experiență
  • accesibil pentru orice nivel
  • rezultate garantate
  • workshop-uri gratuite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

English Way

CONCURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă înscrieri:
20 ianuarie 2020 – 2 februarie 2020

Înscrieri ateliere

Înscrieri germană pentru adolescenți & adulți

calendar twinkle star 2020 2021

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri tabere

Înscrieri germană pentru începători

Înscrieri germană pentru copii

Înscriere an școlar 2020 - 2021

Formular înscriere

SHINE

YLE Starters - Examene Cambridge

Înscriere tabără SUA

Înscriere tabără UK

Intensive Training IELTS

Formular înscriere

TINY STARS

Formular înscriere

LITTLE STARS

Formular înscriere

LET'S PLAY!

Formular înscriere

YOUNG STARS

Formular înscriere

GERMANĂ

Formular înscriere

ESSENTIAL ENGLISH

Înscrieri testare inițială