Povestea noastră

Povestea noastră – Twinkle Star – este o idee ce s-a născut în perioada în care urmam cursurile pentru licență. Atunci am decis să predau limba engleză în cadrul unor grădinițe de stat și am dorit să îmi înscriu copii la un concurs însă nu am găsit nimic local și nici național așa că am extins căutările – la nivel internațional. Primul examen a fost un real succes iar părinții au insistat să continuăm. m-au recomandat (fără să le fi cerut acest lucru). Astfel, Twinkle Star a pornit mai mult datorită clienților. În vacanțele de vară am făcut practica în domeniul economic însă nu m-a atras cu nimic și am hotărât să continui doar pe cursurile de limba engleză și să dezvolt povestea vieții mele în aceasta directie”. – manager Ruxandrei Bucevschi

În acest moment suntem singurii din țară care pregătesc copii și sub 8 ani pentru examenele Cambridge – cel mai tânăr cursant a avut 5 ani și 10 luni. În anul 2011 am avut cel mai numeros centru de examinare pentru copii din regiunea Moldovei.

 

Consideram evaluarea o parte importanta a procesului de învățare motiv pentru care am inițiat acțiuni și pentru preșcolari: English Way (regional) și Let’s Play (local împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Iași). Primul nostru examen a avut loc în 2008. 14 copii, unii încă într-o etapă preșcolară, au dat examenul Starters. De atunci, centrul nostru de pregătire și testare a crescut. Anul trecut, 515 candidați îndrumați de profesorii noștri au susținut un examen Cambridge. Pe scurt, povestea noastră este despre creștere și perfecționare continuă. Despre profesori bine pregătiți și motivați să creeze o atmosferă pozitivă de colaborare cu elevii lor. Despre învățarea limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne, și despre evaluări corecte.

Cambridge Star, departamentul de examene și dezvoltare profesională al Twinkleimageedit_3_3299470037 Star, este o dovadă că lucrăm permanent la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor noastre. Sute de candidați promovează anual un examen în cadrul centrului nostru, iar alte sute se pregătesc pentru sesiunile următoare. Cei mai mici cursanți ai noștri au trei ani. Și învață prin joc primele lor cuvinte și expresii în limba engleză. Aproape în același timp cu limba română. Cei mai mari se pot lăuda că au învățat să scrie în cele două limbi – cea nativă și cea străină – simultan. Iar această reușită îi motivează să continue, să fie tot mai buni la ambele. În ultimii ani, numărul cursanților adulți s-a multiplicat, lucru care nu poate decât să ne bucure. Pentru că înainte de toate sunt cursanții noștri, care au avut încredere și ne-au oferit timpul și atenția lor în schimbul unui proces de predare-învățare eficient. Cambridge Star este un proiect creat pentru ei. Și pentru respectarea standardelor Cambridge la care, în urmă cu șapte ani, am aderat.