Țara noastră a fost dintotdeauna bogată în datini, obiceiuri și tradiții și de aceea dorim să le prezentam să le lăsăm moștenire generațiilor viitoare. Copii au șansa să se întâlnească cu lumea tradițională românească. În acest fel vor învăța cât de important e să respecte obiceiurile și tradițiile poporului, moștenite din moși-strămoși. Vor învăța să aprecieze frumusețea portului românesc, a dansului și a cântecului popular românesc, a valorilor spirituale autentice. În același timp vor deprinde tehnicile vechi a unor meșteșuguri: încondeierea de ouă, pictură pe lemn, pictură pe ceramică, croșetat și împâslire.


Perioada:
04.07.2017 – 10.07.2017
Îndrumător:
profesor engleză din cadrul Twinkle Star
Preț:
960 lei
Vârsta:
8 – 17 ani
Pretul include
Program distractiv de Aventura
6 nopți cazare – 7 zile
6 pensiuni complete
Transport autocar
Echipamente necesare pentru desfășurare program
Acces piscine zilnic în afara programului propus de animatori
Asistență turistică

TABĂRA PAS CU PAS

* organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ordinea desfasurarii activitatilor in functie de conditiile meteorologice si a anumitor necesitati ale grupurilor.

Rezervare loc online
Rezervare telefon – 0744.779.322

HOSTEL ALEX

Situat intr-un cadru natural deosebit la marginea orasului Campulung Moldovenesc, la poalele Muntiilor Rarau, Hotel Alex ne saluta din inima Bucovinei si va ofera cazare in camere 2,3,4 de locuri, cu grup sanitar propriu, TV. Complexul situat pe malul raului Moldova se intinde pe aproximativ 4 hectare de teren si pune la dispozitia turistilor 2 terenuri de fotbal, un teren de volei, foisoare, un amfiteatru, piscina acoperita, lac de pescuit, restaurant, traseu de aventura, tiroliana.