Perioada:
06.08.2017 – 13.08.2017
Îndrumător:
profesor engleză din cadrul Twinkle Star
Preț:
655 lire sterline (plata integrală sau în rate) + 90 lire transfer + 5 lire asigurare + bilet avion
Vârsta:
8 – 17 ani
Pretul include
15 ore de limbă engleză pe săptămână în clase multinaționale cu profesori nativi
cazare campus
3 mese pe zi
program cu 5 activități de zi și 7 activități de seară
o excursie de jumătate de zi și una de o zi întreagă pe săptămână
cursuri de alpinism
certificat de absolvire cursuri
Rezervare loc online
Rezervare telefon – 0744.779.322

Școala Duke of York are un campus imens, situat în mediul rural, chiar lângă istoricul oraș-port Dover și faimosul castel Norman care protejează portul. Această școală a fost înființată acum 200 de ani, însă are facilități de ultimă generație, clădiri noi pentru cazarea celor mici și un teatru. De asemenea, există și terenuri imense pentru diverse sporturi, o piscină superbă și o sală de sport.


Locația
Școala se află în Dover, Kent, în sud-estul Angliei. Dover este unul dintre principalele porturi din sud-estul Regatului Unit, fiind situat în punctul cel mai apropiat de coasta franceză.

Facilități
Săli de sport mari, săli de fitness, piscină interioară, gazon pentru toate condițiile meteo, terenuri de tenis, câmpuri de joacă extinse, camere comune de socializare, sală de spectacole, WiFi


Exemple de excursii
Canterbury, Castelul Dover, Margate, Broadstairs, Londra, Brighton, Cambridge, Thorpe Park*, Castelul Leeds*
* Opțional

Activități
Dans, alpinism, teatru, fotbal, arte, tenis, volei, orientare în natură, sporturi nautice, cumpărături

Program gratuit cu activități tinerii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani
La Duke of York School derulăm un program cu activități separate de elevii mai mari, ce se desfășoară într-un mediu sigur și plin de distracție.


Masa
Toate mesele sunt oferite de către școală într-o sală de mese fantastică cu mese antice din lemn, iar mâncarea este întotdeauna de o calitate excepțională cu o ofertă o mare varietate. Putem furniza la comandă pentru orice regim dietetic și oferi o opțiune vegetariană în fiecare zi.

Cazarea
Vă stau la dispoziție standarde bune de cazare în cadrul școlii și o largă varietate de tipuri de camere din care să alegeți. Putem oferi camere cu un singur pat, selecție de camere cu 2, 3, 4, 5, 6 și 7 paturi și chiar o cameră cu 10 paturi. Cazarea este împărțită pe etaje separate între fete și băieți, fiecare având propria cameră mobilată. Elevii sunt supravegheați în clădirile de cazare și există și o “persoană de casă” de serviciu în permanență pentru a se asigura de bunăstarea studenților.


Rezervare loc online
Rezervare telefon – 0744.779.322