adevarul-sigla-logoIaşi: Portret/ Ruxandra Bucevschi: Predă piticilor engleză de Cambridge

Acum cinci ani, când era în anul II la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Ruxandra a hotărât să-şi „exploateze“ timpul liber. „Studiam Relaţii Economice Internaţionale şi mi-am zis să fac ceva util. M-am gândit–ce ştiu, ce abilităţi am, ce mi-ar plăcea să fac–şi toate se învârteau în jurul limbii engleze“, îşi aminteşte tânăra. S-a dus la grădiniţa la care învăţase în copilărie şi a fost acceptată ca profesoară pentru preşcolari. Dacă în primul an a crezut că nu poate face minuni, în anul următor copiii i-au făcut o surpriză: erau foarte buni, învăţau cu o curiozitate inepuizabilă.

Articolul complet pe www.adevarul.ro 

 

Logo_Ziarul_de_IasiAtestate Cambridge pentru copii de la trei gradinite din Iasi

33 de prescolari de la gradinitele cu program prelungit nr. 4, 26 si 27 din Iasi vor primi atestate de limba engleza eliberate de prestigioasa universitate britanica Cambridge, in cadrul unei festivitati care va avea loc astazi, incepind cu ora 17.30, la parterul restaurantului Moldova.
Testarea Cambridge a copiilor de gradinita de la Iasi a inceput in 2007, la initiativa Ruxandrei Bucevschi, educatoare in cadrul Gradinitei cu program prelungit nr. 4, initiativa care a fost in acel moment o premiera pe tara. Pina la obtinerea certificatului de limba engleza, prescolarii au obtinut rezultate din ce in ce mai bune.

Citeste mai mult pe www.ziaruldeiasi.ro

monitorul_neamt_logoUnic în Neamt! Cursuri de certificare Cambridge la Liceul Aurora Ouatu

Recent, Liceul Aurora Ouatu din Piatra Neamt si Twinkle Star, cunoscutul centru de pregătire autorizat Cambridge, au încheiat un parteneriat care oferă posibilitatea de a certifica cunostintele de limba engleză ale copiilor prin examenele Cambridge YLE (Young Learners of English). Cei interesati trebuie să stie că sesiunea de testări va fi în ziua de 26 septembrie, relatii suplimentare putîndu-se obtine de la de la Ruxandra Rata Bucevschi – 0742.777.478 sau Eliza Samoilă – 0757.087.350.

Citeste mai mult pe www.mont.ro

GO-Studio-work14-thTeacher Ruxandra Bucevschi s-a întâlnit cu elevii de la Şcoala “Varlaam Mitropolitul”

Şcoala „Varlaam Mitropolitul” a continuat şi în această săptămâna seria de întâlniri  din cadrul proiectului „Invitaţi cu poveşti de succes”.

De această dată am poposit în „English Week”. Miercuri am avut-o invitată pe Ruxandra Bucevschi, manager la centrul “Twinkle Star”, centru ce oferă cursuri în vederea susţinerii examenelor Cambridge pentru copii.

Împreună cu Ruxandra, copiii din clasa I şi a III-a au aflat ce înseamnă să fii profesor,  care sunt etapele prin care trebuie să treacă o persoană care îşi doreşte o astfel de meserie, precum şi pregătirea care stă în spatele unei ore de limba engleză.

Articolul complet pe www.scoalavarlaam.ro