Engleza pentru copii

Young Learners of English

Pre-YLE

Pentru cei fără cunoștinte sau care au avut un slab contact cu limba engleză

Vârsta: 3 - 7 ani

Durata: 1h/săptămână

Descriere: Cursul fixează cunoștintele de bază ale vocabularului (la nivel de vorbire și înțelegere)

YLE Starters

Destinat celor care deja au un minim de cunoștinte de vocabular și știu literele de tipar

Vârsta: 6 - 9 ani

Durata: 2h/săptămână;
1 an școlar (32 ședințe)

Descriere: Presupune înțelegerea de dialoguri scurte, dezvoltarea limbajului prin alcătuire de propoziții cu cuvintele deja cunoscute, redactarea răspunsurilor în diverse forme (bifat, răspuns de tip YES/NO, scrierea efectivă a unui cuvânt).

YLE Movers

Destinat celor care deja au susținut examenul YLE Starters sau celor care deja știu să scrie și să citească cuvinte/ propoziții scurte în limba engleză.

Vârsta minimă: 8 - 11 ani

Durata: 2h/săptămână
2 ani școlari (64 ședințe)

Descriere: Dezvoltarea propozițiilor în fraze, înțelegerea dialogurilor între mai mult de 3 persoane, redactarea răspunsurilor în propoziții.

YLE Flyers

Destinat celor care deja au susținut examenul YLE Movers (de preferat) sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni medii și lungi și dacă la nivel conversațional sunt capabili de a analiza imagini și de a vorbi liber despre ele în propoziții fără importante greșeli gramaticale.


Vârstă: 10 - 12 ani

Durata: 2h/săptămână
1 an școlar (32 ședințe)

Descriere: Dezvoltarea propozițiilor în fraze, înțelegerea dialogurilor între mai mult de 3 persoane, redactarea răspunsurilor în propoziții, capacitatea de a analiza texte și de a le compara cu diverse imagini, învățarea gramaticii la nivel mediu.

Engleza pentru adolescenți

(Prepare, KET, PET, FCE, CAE, CPE)

KET

Destinat pre-adolescenților care deja au susținut examenul YLE Flyers (de preferat) sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni lungi și la nivel conversațional pot analiza imagini și vorbesc liber despre ele în propoziții fără importante greșeli gramaticale.

Vârsta minimă: 11 - 14 ani

Durata: 2 ore pe săptămână
1 an școlar (32 ședințe)

Descriere: Utilizarea limbii engleze în diferite ipostaze asemănătoare celor întâlnite într-o țară vorbitoare de limba engleză

Nivel: A2 (CEFR) - echivalare clasa IX profil bilingv

PET

Destinat celor care deja au susținut examenul KET (de preferat) și care doresc să își dezvolte abilitățile lingvistice necesare în situații caracteristice vieții sociale și profesionale, într-un mediu de limbă engleză.

Vârsta minimă: 11 - 16 ani

Durata: 2 ore pe săptămână
1,5 ani școlari (42 ședințe)

Descriere: După absolvirea nivelului, cursanții vor fi capabili să folosească limba engleză într-o gamă variată de situații ce pot fi întâlnite în viața de zi cu zi. Subiectele pe care le vor putea aborda sunt de uz general, viața cotidiană, activități în timpul liber, educație, îmbrăcăminte, mediu înconjurător, vreme, etc. Vor putea înțelege instrucțiuni sau anunțuri, vor putea solicita informații, angaja în discuții, scrie scrisori, mail-uri sau notițe aferente domeniului cu care cursantul este familiarizat.

Nivel: B1 (CEFR) - echivalare clasa IX profil bilingv și Bacalaureat

FCE

Destinat cursanților de nivel post-intermediar, la finalul căruia vor dobândi competențe lingvistice complete.Certificarea oferită de examenul FCE fiind echivalentul B2 pe scara CEFR (nivel echivalat la Bacalaureat), fiind deosebit de utila celor ce vor să studieze în străinătate, ce intenționează să obțină un job într-o țară anglofonă sau într-o organizație multinațională.

Vârsta minimă: 14 - 18 ani

Durata: 2 ore pe săptămână
2 ani școlari (64 ședințe)

Descriere: Absolvenții cursului vor putea comunica cu ușurință folosind structuri gramaticale și lexicale relativ complexe. De asemenea, vor putea da dovadă de independență în comunicare, atunci când vor conversa cu nativii sau non-nativii, inclusiv în situații ce nu au mai fost exersate în faze premergătoare.

Nivel: B2 (CEFR) - echivalare Bacalaureat

CAE

Destinat celor care au un nivel ridicat de stăpânire a limbii engleze și care intenționează să își dezvolte cunoștințele și fluența exprimării, în vederea susținerii examenului Cambridge Advanced English, echivalentul C1 pe scara CEFR. Exerciții intensive, curs interactiv, menit să pregătească cursanții pentru cel mai cunoscut și recunoscut examen de limbă engleză.

Vârsta minimă: 15 - 20 ani

Durata: 2 ore pe săptămână
2 ani școlari (64 ședințe)

Descriere:

Nivel: C1 (CEFR) - echivalare Bacalaureat

Engleza pentru adulti

Engleza pentru adulti

Fie că faci primii pași în învățarea limbii engleze, fie că dorești să îți îmbogățești cunoștințele și vocabularul existent sau chiar pur și simplu consideri că învățarea este un proces continuu, care face parte în mod firesc din viața noastră, avem convingerea că la noi vei găsi ceea ce cauți, atunci când îți propunem cursurile de limba engleză pentru adulți.

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri examinare

Inscrieri germana pentru adolescenti

Inscrieri germana pentru copii

Inscrieri tabere