cursuri copii

TwinkleStar oferă o gama variată de cursuri pentru copii (preșcolari și școlari), adaptate gradului de dezvoltare și înțelegere a fiecărui copil în parte. Oferta include limba engleză, limba germană, ateliere și cluburi de dezvoltare personală.

Predarea este făcută de către cadre specializate, atestate internațional, cu o mare experiență. Lecțiile sunt dinamice și adaptate. Folosim metode moderne de predare și manuale de ultimă generație. Mediul de învățare este unul cald și prietenos. Copilul este mereu în centrul atenției și este stimulat să pună întrebări, să caute singur răspunsuri, să se autoevalueze, să își stabilească obiective de învățare și să și le îndeplinească.

 

Alegeți cursul, atelierul sau clubul care vi se potrivește cel mai bine:

Cursuri engleză copii

TwinkleStar oferă o gama variată de cursuri pentru copii (preşcolari şi şcolari), adaptate gradului de dezvoltare şi înţelegere a fiecărui copil în parte. Oferta include cursuri de la începători până la avansaţi.

Află mai mult

Cursuri de germană

Cursurile sunt destinate preşcolarilor şi elevilor din ciclul primar şi gimnazial. Copiii pot să înveţe limba germană prin metode moderne şi interactive, asistaţi de cadre didactice specializate.

Află mai multe

Dezvoltare personală pentru copii

Programul isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala a copiilor prin stimularea capacitatii de adaptare a acestora. Vor fi activate astfel Competenta Emotionala si cea Sociala, care favorizeaza mentinerea starii de sanatate mentala

Află mai multe