Speak-up

Muncim mereu, alături de cursanții noștri, pentru a obține constant rezultate excelente în învățarea limbii engleze și în cadrul examenelor Cambridge English, iar experiența acumulată până acum ne-a demonstrat că relaxarea este la fel de importantă ca și studiul, atunci când vorbim despre interacțiunea cu probele de examen.
Iată de ce, pentru că am dorit să avem candidați bine pregătiți și relaxați, am conceput un curs la care pot participa toți cei interesați să depășească emoțiile specifice probei de Speaking din cadrul examenului Cambridge English la care sunt înscriși.
Dacă dorești să experimentezi senzațiile din ziua examenului, dacă vrei să îți depășești emoțiile pe care probabil le vei avea sau dacă doar vrei să îți dezvolți vocabularul, atunci te așteptăm să te înscrii la cursul de Speak-UP!

Twinkle Art

Arta și limbajul se completează reciproc. Arta te poate trimite în alte lumi și timpuri, poate să îți ilustreze ceea ce forma scrisă nu poate cuprinde uneori. De aceea, într-un mediu relaxat și plin de creativitate, te invităm să participi la cursul nostru Twinkle ART, în care ne vom distra, vom învăța și vom avea experiențe de neuitat. Toate materialele necesare sunt incluse, tu vino doar cu inspirația la tine!

Dezvoltare personală

Încă de la primii pași pe care i-am făcut alături de copiii care au învățat limba engleză alături de noi, am pus accentul pe modul în care ei se simt, pe modul în care noi putem să îi ajutăm să își construiască încrederea în sine.
Iată de ce am considerat firesc ca din oferta noastră educațională să facă parte și un curs de Dezvoltare Personală, care să creeze un climat în care copilul să se simtă în siguranță, acceptat și recunoscut ca valoare.
Scopul acestui curs este să îi învețe să comunice asertiv, să își descopere și să își utilizeze resursele, învățându-i totodată că se pot dezvolta prin lucrul cu propria persoană.

Înscrieri ateliere

YLE Starters - Examene Cambridge

BUN VENIT!

Fii mereu la curent cu ultimele noutăți

Înscrieri germană pentru adolescenți

Înscrieri germană pentru copii

Înscrieri tabere

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială

Înscrieri testare inițială